dissabte, 31 de gener del 2009

Curset Enduro Vilassar de Dalt







Hola amics;

Ahir al vespre ens va trucar l'amic Miquel Blasco, ci¡omunicant-nos que aquest matí es feia el primer curset d'enduro de Vilassar en uns terrenys cedits per l'Ajuntament de la població.

El Pol va estar molt interessat de bon principi, i així avui a les 10 del matí ja hi erem amb moltes ganes per aprendre una mica mes d'aquest esport que tan ens agrada.

Els monitors del curset eren el Pere Rubio i l'Albert Garcia, experimentats pilots d'Enduro, ex-trialer en el cas del segon (i es nota) que va quedar 4art a la famosa "trialera diabóica" del Solo Moto Off Road. Molt bon mestre, i bons consells...

Com a companys de curset hi havia en Miquel Blasco (fill), en Carlos Diaz, l'Aleix Rauet, i tres nens mes amb menor experiència que tot just ara començen.

El circuit era molt tècnic, ràpid, en uns terrenys de terra compactada en 3 nivells, que permetien fer salts i donar bon gas. La climatologia no ens ha estat favorable, i en el transcurs del matí ens ha plogut força, i el terreny s'ha anat complicant.

Després d'una interessant xerrada tècncia (posició de conducció), i un estudi en detall del circuit, els pilots han rodat supervisats per l'Albert. Han fet unes tandes cronometrades, que m'han deixat bon gust de boca. Marcaba bons temps, a 3-4 segons del ràpid Miquel Blasco, cosa que indica un molt bon ritme, i ens dona bones expectatives de cara a la primera prova del Català d'endurets.

Be doncs, demà descansem per la pluja que cau en aquests moments, i de cara a la propera setmana, seguirem entrenant...

Bona setmana;

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon Dia Roger,

Segons tinc entès aquest proper diumenge 15 de febrer, a les 10:00 tornen a fer un altre curset infantil.

Saps si es gratuït ?

Moltes Gràcies.
Roger (mallofre@telefonica.net)