dimecres, 18 de març del 2009

Enduro del Segre - Ponts (Lleida)

Bona nit;


Una mica mes tard del que volia, explicaré com va anar la nostra experiencia a Ponts, on diumenge vàrem anar a veure una proba del Campionat d'España d'Enduro.



Com us explicaba abans, dissabte varem tindre a casa a dormir els amics del Pol, el Jordi Braqué i el Sergi Robert.



Pel matí, ben d'hora, vàrem marxar cap a Ponts, on es disputaba aquesta proba tant maca de veure, com es l'enduro.



L'Enduro del Segre aplegaba el bo i millor del nostre enduro (Cervantes, Galindo, Mena, Guerrero, Puigdemont, ...) i també s'hi presentaven els pilots del equip BMW en fase de preparació de cara a la primera proba del Campionat del Mon que comença la propera setmana a Portugal: Juha Salminen, David Knight, Markko Tarkala, Vatteri Salonen...mare meva quin nivell.




Varem estar principalment a les cronos de Ponts (la llarga i convencional, i l'extrema) i de Guardiola (Convencional). Els pilots varen rodar molt ràpid, sobretot l'Oriol Mena, el Juha Salminen, el Cristobal Guerrero i l'Ivan Cervantes.



Els nois es van poder fer fotos amb els seus ídols, i estaven molt contents barrejats amb els pilots i mecànics al inici de cada tram. S'ho van passar pipa!!!



Be, al final va guanyar l'Ivan Cervantes, amb el Juha Salminen segon i l'Oriol Mena tercer.



Us he posat unes fotos, i demà penjaré el link amb el video que vaig fer.

Be amics, ara anem a descansar. Aquest cap de setmana toca Cursa Americana a Medinya. Hi correrem amb la KTM, amb la nova decoració. Esperem fer un bon paper, i anar cada dia una mica millor.

Bona nit a tothom.

Pol i Roger