dimarts, 7 d’abril del 2009

Diumenge entrenaments a Vallgorguina



Si nois, si...semblava que amb la cursa de Dissabte matí a Castelló d'Ampuries, i els entrenaments de la tarda a Figueres el Pol en tindria prou. I només ho pensàvem, perquè la veritat és que diumenge al matí va demanar anar a entrenar, i cap a Vallgorguina a primera hora del matí. Allà ens vàrem trobar amb el Jordi Braqué, i vàrem fer una bona sessió d'entrenaments al circuit gran.



El terreny estava en molt bones condicions, i no hi havia massa pilots (potser una trentena entrenant alhora). Entre ells varem trobar rivals del Pol, com l'Edgar Alcalà, el Nil Bussot, en Biel Ferrer i el Sergio Ciruelo entre altres.



La sessió va ser molt positiva, fins que l'Edgar va patir una forta trompada per causa d'un pilot novell que havia sofert una caiguda a la recepció de la meseta mes llarga de dalt, quedant la moto al mig de la pista. Va ser traslladat al Hospital d Sant Celoni, i esperem que es recuperi ben aviat, i que al final tot hagi quedat en gran ensurt.



També hi va destacar la presència de l'Andreu Lacondeguy, un dels millors pilots a nivell mundial en Bike-Freestyle. Aquest noi, afincat a Llinars del Vallès però resident també als Estats Units, es capaç de fer coses increibles sobre una bicicleta, inclos el doble back-flip. Sobre la moto no ho feia gens malament, i ens va fer gaudir d'unes fantàstiques plegades, de les que us poso un parell de mostres.


Us recomano que mireu el seguent video: http://www.youtube.com/watch?v=k2B_DH7U3wk
I així va acabar el tema motos,...i dic "motos" perquè per la tarda va marxar amb el seu amic Marc Xalabarde a rodar amb Karts al circuit de Mataró. Va fer tandes cronometrades, aconseguint el 24è millor registre del dia. No està gens malament....potser en farem un "Alonso"???

Be amics, ara toca currar una mica, que dijous marxem d'hora cap a Ponts, on divendres es disputa la primera cursa del Campionat de Catalunya de Motocross. Tenim ara la Yamaha al mecànic (com sempre) per arreglar les coses que va trencar el Pol el cap de setmana....

Bona setmana;

Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

ola soc el pol jejejeje