dimecres, 1 d’abril del 2009

Diumenge plujós



Si, així es va llevar el diumenge. I es que desde que varem arribar d'Igualada, no va parar de ploure, i en aquestes condicions no volia que el Pol anés a entrenar. Potser en un altre moment li anirà be aquest tipus d'entrenament, però la veritat és que amb l'hivern que portem, si alguna csa fa be el Pol és pilotar sobre fang en quantitat...

Vist com estava el tema varem decidir quedar-nos a casa, i fer una mica de posada a punt de les motos. Varem desmuntar la Yamaha, i varem enviar l'amortiguador que estava "tocat" a can Lugui (ITCA).
També varem canviar la coberta de la KTM, per probar les Shinco, a veure que tal van.

A darrera hora del matí va deixar de ploure, i el Pol no se'n va poder estar. I així, carregats amb la càmara de fotos, a fer salts amb bici. I deu n'hi do com saltava i plegava la bici al aire...va ser un bon "entrenament".



Be, i ara a preparar-se pel cap de setmana. Aquest dissabte tenim cursa de Motocross a Castelló d'Ampuries. Serà una bona preparació de cara a la cursa del proper divendres a Ponts, on ja aquest cop si, comença l'hora de la veritat amb la disputa de la primera proba del Campionat de Catalunya.



Així doncs, si voleu vuere/viure una bona cursa de MX no dubteu a pujar a Castelló d'Ampuries...ho passarem molt be, segur.

Bona resta de setmana (ànims, ja queda poc...).

Roger