diumenge, 14 de juny del 2009

Resistencia de Fonollosa

Bona nit;

Avui ha tingut lloc a la població de Fonollosa la segona proba del Campionat de Catalunya de Resistencia per a nens. El circuit era instal.lat en uns camps a les afores de Fonollosa, amb un terreny pla, i cosit de corves i cargols, que el feien idoni pels pilots mes habituats a la pràctica del enduro. Llàstima que no han tingut la bona pensada de fer part de la cursa al magnífic traçat de motocross del seu circuit permanent...llàstima....perquè avui tampoc hi havia paddock, cosa que começa a cansar una mica...

La cursa reunia dues categories: 50+65 i MX85. A la primera hi havia participació del Team ITCA, amb el Marc Robert fent parella amb el ràpid Arnau Sànchez.

Després del entrenaments cronometrats, l'equip sortia en 2ona posició de la graella, darrera el Kiku i el Marc Hernàndez. Lamentablement l'Arnau ha patit una caiguda a la primera volta, en intentar avançar el Bernat Cortes després d'una mala sortida.


Poc a poc han anat recuperant posicions fins a col.locar-se tercers. Llavors, ja cap al final ha esdevingut un minut fatídic, i ha estat la trencada de la palanca del canvi per part del Arnau. Pel fet d'entrar al box amb el transponder a les mans, han estat desqualificats finalment. De tota manera sou els TERCERS, digui qui ho digui!!!

La victòria, incontestable ha estat per l'equip Kiku - Marc H. Els ha plantat cara al principi un rapidíssim Jordi Sala, tot i que finalment no han pogut aguantar el ritme dels primers, ni ell ni l'Angel amb qui feia parella.
Tercers a la general han estat el Ramon Macaró i Lluis Villaró.
A la classificació de 50 cc, nova victòria pel team Salvador Ubach i Adria Font. Deu ni do com va el Salvador....potser aviat no cabran amb tantes copes a Can Ubach: Felicitats Campió!!

I quan han acabat els 90 minuts els "petits" han començat els entrenaments dels MX85, i posteriorment les 2 hores de cursa. Abans, però, l'organització ha regat la pista, deixant-la en un estat bastant lamentable per la presència de fan. De tota manera la humitat ha durat poc, i ben aviat ha sortit el sol, i ha aixugat el terreny.
Així doncs, amb 36ºC a l'ombra ha tingut lloc la sortida, amb l'equip Riera-Arjonilla com a Pole, i amb el Pol i el Sergi a la 8ena posició (el Pol ha pres aquest cop la sortida). Per darrera d'ells, el Jordi Braqué - Dani Tell, que estaven preparats per donar guerra.
I ràpidament l'equip Riera- Arjonilla ha marxat decidit cap a la victòria final. No han comès errors, i han rodat ambdós a un ritme molt bo. Potser no eren els més ràpids, però si els mes regulars. Espectacular com sempre el Lluis Riera: mireu quina foto!

Per darrera el Pol ha sortit 6è, darrera el Dani Tell(5è), però nombroses caigudes a la primera volta (el Pol inclòs) han canviat rapidament el panorama. El Pol ha anat quedant mes enderrerit, però ha mantingut el rime durant els primers 20 minuts, amb una bona 7ena posició.
L'equip Braque-Tell han canviat aviat, i el Jordi, (Molt motivat i ràpid tot el matí) han començat a apretar de valent.
També l'equip de fèmines Botifoll-Badia anava molt be, i apretava amb força el nostre equip, posant en perill la 7ena posició. Molt be per les noies!!!!
Excel.lent el pilotatge, i resultat final del equip Biel Ferrer-Jordi Font. Han fet una cursa sense averies (ja tocava), i ens han demostrat que estan molt forts, amb la tercera posició final de la general. Han anat molta estona inclús segons, però l'equip Ferrer-Sans son molt efectius en aquest tipus de terrenys, i això es nota.
Gens malament els piques Simeó-Xavi Ferrer...espectacular la defensa del Sime, i genials els atacs constants del Xavi. Molt bona cursa els dos.
I nosaltres, aguantant el Pol les escomeses dels rivals, i estirant fort i rebaixant temps continuament un esplèndid Sergi Robert.
Amb ells hem recuperat posicions, i en algun moment hem estat aprop del 6è lloc. El Sergi te un excel.lent pilotatge en aquest tipus de probes, i va molt i molt ràpid. Inclús mes ràpid que el Simeó, i això es molt interessant de cara als endurets que aviat venen properament.
Cap a la fi de la cursa, el Pol estava molt cansat i ja no rodava en temps de cursa. No ens apretaven les fèmines, i tampoc podiem atrapar l'Edgar Alcalà-Pol Molina. Ha rodat el darrer relleu davant la Mireia Badia, molt cansat, i de sobte, sense saber ben be com, ha patit una forta caiguda que l'ha obligat a abandonar. Te un fort cop a la cadera i al braç, i demà estarà magullat de ben segur. Mal dia de curses pel Pol.
En Sergi ha tornat a pista, amb una calor insoportable (mes de 36º), i una pols infernal. Ha donat 2 voltes i hem acabat 7ens. No està malament vist com ha anat el dia.
El Jordi Braqué-Dani Tell han acabat al final 9ens, tot i l'excepcional cursa dels dos pilots. Felicitem al Jordi Braqué pel seu pilotatge, i per aguantar com un lleó les escomeses de pilots suposadament més ràpids com el Xavi Ferrer i el Biel, que no aconseguien passar-lo.
Be amics, això ha estat tot per avui. Deixem la resistència per encarar el Motocross de Salomó el proper diumenge. Esperem estar mes fins, no caure, i que no façi tanta calor!!!!!
Bona setmana;
Pol i Roger