dijous, 30 de juliol del 2009

Entrenant a Palafolls

Bona i calurosa nit d'estiu!!! acabem d'arribar de gaudir d'una nova sessió d'entrenaments al circuit de Palafolls. Com que l'amic Dani ens permet rodar fins que es fa fosc, i els nois sembla que mai en tenen prou, se'ns ha fet una mica tard, però de tota manera he volgut penjar les fotos fetes avui sense esperar a demà.

Hem arribat al circuit a quarts de sis, i allà hi hem trobat al Kiku, el Bernat Cortés, i el Miquel Torra, del equip Tres Turons. Mes tard ha arribat el Jordi Braqué, la qual cosa ha fet que les tandes d'avui hagin estat mes interessants que les de divendres passat. Hem presenciat uns bonics piques, que han divertit a pares i nens.

També hi havia un equip de MX, als que acompanyaba l'Albert Rissech i el seu pare. L'Albert és un noi de Girona, amb el que hem coincidit en nombrosos endurets, gent molt amable i simpàtics, amics de la familia Robert. Tot i rodar amb una KTM125 d'enduro l'hem vist molt fort, i aviat es feia totes les messetes amb facilitat.

Els pilots de 65 cc han estat mes prudents alhora d'empalmar els salts, ja que es feia mes difícil volar tants metres i a tanta alçada amb màquines tant petites e inestables. De tota manera al final s'empalmàven les messetes, i aconseguien rodar en temps molt bons, aprop dels que aconseguia el Pol en les seves millors voltes.

Avui ens hem dedicat a millorar el pas per corva. De tota manera la Yamaha ha començat a donar problemes cap a la fi de la jornada, i no hem pogut seguir treballant-hi. Els problemes de motor fan que caigui de voltes amb molta facilitat, i li costi molt recuperar la potència per seguir rodant ràpid.

La resta de "socis" han fet tandes de 10 minuts, i s'ho han passat de conya!!! de ben segur hi tornarem. A darrera hora de la tarda ja no feia calor, han posat el reg, i es podia rodar a la perfecció.

Molt bona l'evolució del Jordi Braqué durant la jornada. Tot i que només ha pogut rodar un parell d'horetes, ha començat una mica dubitatiu, però tot seguit ha aconseguit agafar ritme, probar coses noves (que algun cop l'han dut al terra), saltar totes les messetes, i de mica en mica els seus temps han anat baixant, quedant molt aprop de le marques del Pol. Caldrà seguir treballant, però estic segur que si els nois s'ajuden entre ells, aconseguiran moltes, i ràpides millores en el seu rendiment.

Així doncs, ha estat una intensa, curta, però molt interessant jornada d'entrenaments. A la fi hem gaudit en la bona companyia del Dani i la Natalia amb el Kiku i el Miquel Torra, parlant d'allò que tant ens agrada a tots: el Motocross....o sigui, un final perfecte!!! Llàstima que la Yamaha hagi acabat amb problemes mecànics, i que ens obligaran a passar-la novament per les mans de l'equip de mecànics de PitLane amb el Matias al front.
Animem iniciatives com les del Dani, que tanta falta fan per aquesta afició entre els mes joves. El seu projecte està encara en una fase inicial, i son moltes i bones les idees que te per millorar les instal.lacions actuals. Tant de bo hi hagi mes amants del MX que li segueixin els passos.
Bona nit, i ara a intentar dormir amb la calor que està caient a aquesta hora a Cabrils;
Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Roger.

Soc el Miquel Torra pare del Miquel.et haig d´agrair que ens hagis dedicat unes ratlles i una magnifica fotos sobre l´entrenement d´ahir, Gracies,Roger.

Salutacions.

Miquel Torra
KTM NOFEAR KIDS