divendres, 24 de juliol del 2009

Bona nit;

Avui hem anat al nou Circuit de MX de Palafolls. Dissabte passat, a Sant Celoni, ens varen entregar una informació conforme avui dia 24 s'inauguraba el nou Circuit de Motocross de Palafolls, que tant de temps portàvem esperant. Ja haviem parlat amb el Dani (l'amo) algun cop, però els tràmits administratius han estat llargs i feixugs, i unicament merçès la col.laboració del Alcalde de Palafolls, s'ha aconseguit l'objectiu.

El Circuit és molt senzill de trobar, i s'hi accedeix per darrera de Fustes Esteba, a la rotonda que hi ha a la NII, apunt d'entrar a Malgrat de Mar (venint de Girona).

Les instal.lacions estan molt ben acondicionades, amb un bonic bar i terrassa, i properament zona de relax on posaran videos de MX. Es nota que el Dani és un apassionat del tema, i amb la seva dona, la Natalia, ho portaran molt be, n'estic segur!


Es per tant un gran dia per tots nosaltres, i el Pol i jo no ens hem volgut perdre l'ocasió de probar el nou traçat. Sobre un terreny sorrenc, s'ha dissenyat un circuit amb 4 salts, 2 dels quals presenten gran alçada de vol, però sense massa dificultat, que el Pol s'ha fet ja a la segona volta.


La resta és un traçat molt ràpid, amb corves peraltades, i que permet de la terrassa estant, una visibilitat del 100% del mateix. Es un circuit molt ràpid, però gens perillós. Pel que m'ha dit el Dani, en un futur proper, faran algun salt mes.


El Pol ha disfrutat d'allò mes durant les 3 hores que hi hem estat, rodant tot sol, amb una calor bastant accentuada (normal per l'època), i amb força pols, fins que s'ha posat en marxa el reg, que cal dir que abarca el 100% del circuit.


Ja cap al final, el Pol s'ha anat trobant molt a gust, i ha començat a plegar la moto als salts, i fer algun truc de FMX. De tota manera hem trobat a faltar algun amic del Team ITCA, que hauria fet mes amena la gran tarda d'avui.

Estem acabant de fer el video, on podreu veure amb mes detall tot el circuit. De tota manera podeu connectar amb la web del Motocross Palafolls, per saber mes coses de preus, bonos, disponibilitats, etc...
Volen obrir aquest estiu cada dia, a excepció de dilluns i dimarts, i en una franja horaria màxima fins que es façi fosc....crec que hi passarem molts dies....Ens hi veiem, val?
Per cert, demà la resta de components del ITCA MX Team participarà a la Cursa Americana de Figueres. Nosaltres no hi podem anar ja que tenim boda, i el Pol marxa a Calella de Palafrugell amb el Xala. S'ho passarà de conya. Desitgem sort als amics del Team a la cursa de demà: SORT!!!
Apadeu!!!
Pol i Roger