divendres, 11 de setembre del 2009

Resistència Riuprimer Gas i Rocs

Bona tarda; aquest matí ha tingut lloc a la població de Santa Eulàlia de Riuprimer, una cursa de 2 hores de resistència. He anat a buscar les rodes grosses per la KTM del Pol i com que em venia de pas desde el mecànic, he decidit acostar-m´hi, aquest cop sense el Pol. Com que no ho havia pevist, o he portat la càmara de fotografiar, però he tret algunes imatges amb el telèfon mòvil, que no han quedat massa be, però ens donen una idea del tema...

He arribat a les 11 del matí, moment en el que tenia lloc la sortida. El circuit era molt divertit, situat en uns camp a diferents nivells, amb entrades a zones boscoses, i alternant passos artificials de certa complicació (troncs, pneumàtics, salts,..)

Ben aviat s´han situat al capdavant els dos equips mes potents: en Gerard Farrés (solitari) i en Joan i Jordi Jou (#14). De tota manera, algun problema que desconec a fet que el líder, en Gerard Farrés, hagués d'abandonar abans de la primera mitja hora.

Quan portava mes de mitja hora, i pensava ja en marxar m'ha cridat l'atenció la presència d'un pilot....

...i es que era el primer relleu per l'Oriol Casas, que enmig de tant homenot destacava molt. L'Oriol feia parella amb l seu pare, en Leandre. Apart de perquè era el mes menut de tots, era molt vistòs veure que portava un ritme superior al de molts pilots seniors. I llavors he decidit quedar-me una mica mes a veure la cursa.

En aquest moment ha sortit a rodar en Nil Bussot, que també anava a un ritme superior al de la majoria de seniors...ho feia molt i molt be...en Nil feia parella amb el Pol Molina, també sobre una Honda CRF150.

Una altra presència destacada ha estat la de la Mireia Badia, que feia parella amb el seu germà Alex. Te molt mèrit ficar-se en una cursa d'aquestes cracterístiques, amb un circuit tant dur, amb la calor que feia, i el nivell dels rivals present...

He vist també l'Oriol Buixeda sobre la KTM250KXF #33, que anava molt fort amb un pilotatge molt crossero...

Be, i això ha estat tot. No he vist com ha acabat la cursa doncs havia de tornar cap a casa, i ja estava una mica fart de menjar pols...

I aquesta tarda a preparar la KTM 85, amb les rodes grosses que hem comprat, per anar a entrenar demà a algun lloc o altre.

Ja explicarem com ha anat....

Roger