dijous, 31 de desembre del 2009

Entrenaments a Vallgorguina per acabar l'any


Bona Nit;

S'acaba l'any 2009, i ja era hora...no? perquè aquest ha estat un any difícil per la majoria, degut a la forta crisi que arrossega el nostre païs, i que vulguis o no ens afecta a tots una mica, i en particular a tot allò que te que veure amb el mon del motor.

Per despedir l'any ens varem acostar ahir a Vallgorguina a entrenar. No disposàvem de moto, però l'amic MArtí Robert ens va deixar una de les màquines del Sergi per tal que el Pol pugués rodar una mica. I així va ser com vam passar el dia.



Allà ens hi vàrem trobar, apart dels germans Robert, a altres pilots, rivals el proper any del Pol a la categoria Juvenil. El Sergi va estrenar KTM, i se´l veia molt motivat. Va rodar molt be i feia uns salts espectaculars.

Altres pilots, com per exemple el Marc Hernàndez, que sobre la Yamaha YZ85 anava super-be, i va demostrar que ha entrenat fort i serà dur de batre ja desde la primera cursa.



També hi havia l'Enric Francisco, amb la KTM85 de roda petita. El Kiku ha decidit canviar de categoria tot i que podia aguantar un any mes a 65 cc. L'absència dels seus rivals habituals el proper any a la categoria petita crec que l'han fet decidir-se per fer el salt. Serà molt divertit retrobar-nos amb la familia Francisco a les curses, que tant apreciem i trobem a faltar quan no hi son. Ben re-trobats!!!!

Així és com vam passar el dia, i vam despedir la temporada 2009. Ara toca donar la benvinguda a la 2010, i que tots els qui algun cop o altre us heu conectat al Blog del Pol sigui aquest un excel.lent any i es compleixin tots els vostres desitjos.

Ens veiem el proper any 2010,...en un o altre circuit. Una abraçada ben forta per a tots.

Pol i Roger