diumenge, 6 de desembre del 2009

Entrenaments de Fi de Temporada 2009 - Team ITCA


VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=X6ZO53A9Fa8

FOTOS: Facebook de Roger Prats

Bona nit;

Ja tocant la fi de la Temporada 2009, i com és habitual per aquestes dates, ens hem reunit els pilots del Team ITCA per celebrar una jornada d'entrenaments i un posterior dinar, i així donar per acabada la temporada, tot i que manquin encara un parell de curses de resistència per celebrar-se.

Aquesta ha estat la temporada del naixement del equip de Competició ITCA Racing Team. Ha estat un any carregat de curses com és acostumat, i on destaca per sobre de tot el Campionat de Catalunya de Motocross Juvenil assolit pel Quim la passada setmana a Amposta. En el seu primer any a la categoria, ha demostrat una gran regularitat, que l'ha situat en una posició que pocs esperàvem, pero tots desitjàvem.

També hauriem de destacar el gran nivell que ha aconseguit el Sergi en el difícil mon del Enduro. Les darreres curses ha evolucionat molt mes del que ell mateix segurament imaginava, aconseguint un meritori podi al Enduret de Castelloli. Es mereix també el nostre reconeixement.

El Marc ha crescut (físicament parlant)...i ho ha fet de tal forma que no ha tingut més opció que abandonar el campionat de Motocross en la categoria Aleví 65cc, i passar abans d'hora a la categoria 85 cc sobre la KTM primer, i actualment sobre la Suzuki RM85. Aquest fet no l'ha permès lluitar pel campionat de 65cc, però el que és segur és que aquest any haurà estat un gran entrenament de cara a la propera temporada. El veurem també als endurets, vist el bon resultat assolit a Castellolí....

El Jordi Braqué ha patit aquesta temporada els efectes de la dura caiguda de Ponts. I és que després de caure com va caure, quin nen no quedaria afectat? De tota manera ha centrat la seva evolució en l'Enduro i la Resistència, on fent parella en aquesta disciplina amb el Dani Tell, han apretat de valent al Pol i al Sergi, i poc els ha faltat per quedar-hi davant.

Avui estrenava moto (KTM 85SX), i el proper any serà un rival a tindre en compte.

I el Pol,...que dir del Pol? doncs que hem tingut un any d'adaptació a la nova cilindrada, i ho ha fet molt be, sense por, i atrevint-se a disputar inclús el Campionat d'Espanya de l'especialitat a les primeres de canvi (Albaida i Bellpuig), i lluitant amb rivals d'altíssim nivell. I al Campionat Català, com ja acostuma a passar, ha anat de menys a mes, i ha acabat en una meritòria 6ena posició final, just per darrera del Simeó, ....o el que seria el mateix, 3er dels pilots de primer any.....no està gens malament. En quant als endurets, aquest any ha servit per reafirmar que és una disciplina que no agrada a nen ni a pare...

Be, i fet el resum de la temporada, ara explico com ha anat avui....i la veritat és que ens feia il.lusió probar el nou circuit de Sant Feliu, que ens havien dit que era molt divertit.

Es tracta d'un circuit curtet, molt visible, amb 4 messetes senzilles (una d'elles molt llarga) però una mica extranyes (mal fetes?). Em recordava una mica el circuit de Campmany (Girona). El soport era de terra molt suelta, cosa que els permetia fer peraltes amb facilitat, i alhora no aixecaven pols.

El dia ha estat assolejat, i els nois ho han passat de conya. Han anat incrementant el ritme, i amb el pas de les hores, atrevint-se a plegar una mica les motos als salts.

En aquesta matèria també el Quim ha demostrat estar a un alt nivell...però el Sergi no li anava massa lluny.

Aprofitant les perfectes condicions de llum, hem pogut fer unes bones fotos, i un bon video (al menys així s'intenta) que penjem a continuació.


Ens ha acompanyat en la sessió d'avui, l'amic Simeó Ubach. No ha pogut vindre el Salvador per trobar-se al llit malalt. El Sime ha rodat molt fort tot el matí, demostrant que la posició de la passada setmana a Amposta va ser una accident. L'any que ve serà un dur rival pel Quim de cara al liderat del Campionat de Catalunya.

També ha aparegut pel circuit el Sergio Ciruelo amb la seva Kawa 85. El Sergio es un pilot que corre poques curses, però que acaba aquesta temporada en un nivell molt alt. La setmana passada va tindre un dur pique amb el Pol, que a la primera màniga es va endur el pilot de Sant Celoni.

Quan hem acabat els entrenaments, cap a les 3, hem anat a dinar tots plegats. Hem compartit àpat i interessant xerrada amb els amics del equip, on hem planificat la propera temporada. Ja anirem explicant mica en mica els plans, que son com a mínim, molt curiosos.....

La propera setmana hi ha cursa de resistència a Figueres. No sabem encara si hi anirem, doncs ens trobem en plena fase de re-estructuració de parc motorístic (per dir-ho d'alguna forma)...en tot cas ja ho anirem anunciant degudament...bon resta de pont de la Immaculada per a tothom!!!!

Pol i Roger