diumenge, 17 de gener del 2010


Avui hem donat llum verda als entrenaments de pre-temporada 2010. Amb els d'avui iniciem una serie de jornades que han de permetre al Pol posar-se les piles, i agafar el ritme de cara a la temporada 2010 que comença ben aviat.

I és que ja a finals de Gener tenim el primer Motocross a Castelló d'Ampuries, que ens ha de donar la mida del nivell actual front als rivals, que sabem que han entrenat fort aquests darrers dies. Després d'un hivern on realment no hem agafat gaire/gens la moto per raons vàries, haurem d'accelerar la posada a punt de motos i pilot aquestes properes setmanes.

Avui per començar hem anat a Fonollosa. Aquest es un circuit que agrada molt al Pol, i tot i trobar-se una mica enfangat i trencat, ha permès una sessió força interessant i divertida. El Pol, sobre la Yamaha 85, ha rodat força ràpid, i hem centrat l'entrenament en el pas per corva, assignatura encara pendent que pensem aprobar aquest any.

Hem coincidit amb l'amic Jordi Braqué, i junts han fet tandes durant ben be un parell d'hores. Han fet uns sessió de salts espectaculars, tema que ja dominen a la perfecció.

També hi havia un pilot habitual al circuit de Fonollosa, el Jordi Caellas, amb un gran nivell de pilotatge, que ens ha servit de referència.

Seguirem entrenant, la propera setmana sobre la KTM, i segurament al circuit de Santa Coloma.

Ja anirem explicant com va tot. Desitgem que us agradi el video.
Bona setmana;
Pol i Roger