diumenge, 31 de gener del 2010

Bona nit;

Avui hem anat a Santa Coloma de Farners a entrenar, i ha estat un gran encert!!!!

Ara feia molts dies que no pujàvem al Circuit de Santa Coloma, on ja ens havien informat que s'havia canviat el sentit del mateix, i ara resultava més divertit. I és que després de descartar disputar la cursa de Motocross de demà al circuit de Castelló d'Ampuries, el Pol tenia "mono" de moto, i que millor que anar a un circuit dels de veritat...? Aquest any és possible que concentrem els esforços en la disputa del Campionat de Catalunya i Espanya,...però ja en parlarem quan arribi el dia.

Hi hem arribat cap a les 11. El dia era assolejat com feia temps que no teniem, i la temperatura ideal. El Circuit estava una mica castigat, però s'hi podia rodar. Tan bon punt hem arribat ja hem trobat cares conegudes: el Marc Hernàndez, acompanyat pel Josep Maria Costa, estava rodant amb al seva Yamaha a un ritme com sempre molt ràpid...Està calr que el Marc està aprenent molt del Josep MAria, i que li son profitoses les tandes que junts fan tot sovint. Aquest any, tot i ser el seu primer a 85, està disposat a plantar cara als "grans".

També hi havia la Carla Magallón, amb la seva nova Kawasaki KXF250. Tot i ser una màquina gran i pesada (en comparació amb la Yamaha 125 que portava), l'hem vist molt còmoda sobre la nova moto, rodant a un ritme molt ràpid i amb seguretat.

I el Nil Arcarons, que com sempre destacava pel seu estil de conducció espectacular i alhora efectiu. Ens va molt be analitzar el seu pilotatge per veure com s'han de fer les coses.

Apart d'aquests coneguts, el paddock estava ple d'estrangers: francesos, holandesos, anglesos i belgues, omplien de gom a gom el poc espai que acostuma a haver pels vehicles dels pilots. Aquests pilots roden molt be, i tenen un estil molt característic: els agrada molt plegar la moto en el vol, i ho fan molt i molt be.

El Pol ha rodat amb la KTM, i tant el pilot com la moto s'han comportat a la perfecció. Ha dedicat la primera horeta a fer-se amb el traçat, i rodar una mica la kate que portava dies parada. De tant en tant, tot veient els salts dels estrangers, s'animava a moure la moto en ple vol.

La segona hora l'hem dedicat a cronometrar voltes, i mirar de baixar temps. Hem estudiat algunes corves i ha baixat els temps en mes de 3 segons.

Cap al final del dia ha arribat l'Oriol Oliva amb la Suzuki, i ha rodat amb el Pol una bona estona. Ens agrada molt com va la Suzuki, i el seu comporatment sembla que pot ser el que busquem desde fa temps.

També ha aparegut un altre amic del Pol....el Guillem Ullastres...i és que sembla ser que per la tarda s'hi apleguen Quads i fan tandes de quadcross. Hem xerrat amb el Guillem i gaudir amb els seus salts amb "l'aparatu" de 4 rodes. Quina PASSADA!!

I així hem passat el dia. Gairebé 4 hores a Santa Coloma, 10 litres de benzina, agulletes pel Pol, i cansanci pel pare que com sempre ho ha de preparar i recollir quasi tot...

Ara el Pol ja dorm....ha vist el Barça com guanyava a Xixó, i feina feta...i agafar forçes per demà que tenim ENDURO INDOOR....!!! jo aquest cop deixo les fotos pel Polete, que farà de reporter gràfic i a veure si surt alguna foto bona pel Blog.

Bon cap de setmana;

Roger