dissabte, 9 de gener del 2010

Nevada a Cabrils: excursio al Corredor

Bon i gèlid dia;

Avui, per causes climatològiques obvies, hem canviat una mica d'esport. Hem deixat aparcades les motos, i hem dedicat el dia a la NEU. I es que tant sols llevar-nos, hem vist com la zona on vivim de Cabrils tenia una capeta de Neu, caiguda durant tota la nit. Es aquest un fet inusual, que tantsols recordem un parell de cops des de que vivim a aquesta població.

Pensàvem llavors que tot Catalunya podia estar blanca, i ens hem preparat per pujar cap al Montseny a divertir-nos en aquest element tant poc comú per aquestes terres. I la sorpresa ha estat nostra quan hem vist que hi havia mes neu al Corredor (serralada prelitoral) que al mateix Montseny!!!...i per aquest motiu hi hem fet cap.

Pujant des de Vallgorguina ja indicàven la necessitat del us de cadenes per accedir al punt mes alt...i pensàvem que exageràven....però no ha estat així, i a mig camí ha estat del tot impossible avançar mes, i gairebe hem estat a punt de tindre un fort ensurt per causa del estat del camí. Hem trobat alguns endureros i quads passant-ho de conya amb el terreny nevat....quina enveja!!!

Per no arriscar mes del compte, i vist que el dia podia acabar com "el rosari de l'Aurora" hem girat cua, i hem parat al Truy a gaudir de la neu sense mes aventures. Hi havia un pendent nevat molt interessant, i el propietari del terreny ens hi ha deixat estar, ... un senyor molt amable.

Allà el Pol i la Claudia ho han passat d'allò més be llençant-se en trineu per tot arreu...i deu ni do la velocitat que agafàven a la part final del pendent!!!

Han combinat series sols, i series en parelles, i han disfrutat del esport durant quasi una horeta.
..fins que el fred s'ha començat a intensificar, i ja feia mal a les mans i peus.

En acabar hem tornat enrera cap a Vallgorguina, i cap a casa a dinar. Finalment ha estat un bon dia, fent una activitat "diferent"....que també toca, no?

Bon resta de cap de setmana, i abrigue-vos que fa un fred que pela!!!

Pol i Roger