diumenge, 30 de maig del 2010

Cursa Americana de Sant Feliu

Bona nit;

Aquest cap de setmana teniem previst acudir a la 2º proba del Campionat d'España de Motocross Promesas a Ponts, però lamentablement per una errada inexplicable (un conjunt de fets desafortunats), no varem poder anar a Ponts a realitzar les verificacions tècniques de dissabte, i davant la impossibilitat e fer-ho, hem optat finalment per anar a Sant Feliu de Guixols a disputar la primera prova del Campionat de Girona de Curses Americanes.

A primera hora ja erem al circuit habilitat pel Motoclub Costa Brava a l'entrada de la població. El circuit era bonic, en un camp, amb alguns salts que el feien vistòs i alhora ràpid. El terreny, sorrenc i humit, ens permetria veure com es defensava el Pol amb especialistes endureros .

Allà hi eren tots els integrants del Team Cat-Racing: els germans Marc i Sergi Robert, el Jordi Braqué, el Quim Ruiz i com no, el Pol. També ens han acompanyat els amics de les terres tarragonines, la familia Tell.

S'han fet dues tandes d'entrenaments: una de lliures i una de cronometrats. A la segona d'elles el Pol ha marcat el 5è millor temps, darrera el germans Robert, el Quim Ruiz i l'Artur Navarra.


A la primera màniga el Pol ha sortit molt be, situant-se a la primera corva tercer darrera el Quim i l'Artur.

L'Artur ha imprès un ritme de cursa molt alt i ha marxat del grup. Per darrera el Quim no aconseguia deixar al Pol, cosa que li feia cometre finalment una errada i anar per terra.

Llavors començava una altra cursa pel Pol,... i és que situat a la segona posició era apretat de valent pel Roger Oliver en primera instància, i posteriorment pel Sergi Robert, però amb un ritme molt alt, i tancant les portes quan tocava, es defensava molt mes be del que esperàvem.

Cap dels dos ha aconseguit avançar al Pol, i finalment ha acabat a la segona posició de la màniga.

Per darrera el Pol, el Sergi i el Quim, que ha recuperat ben aviat les posicions perdudes. El Marc Robert ha patit problemes mecànics que l'han andarrerit molt, i no ha pogut mantindre els excelents registres de la tanda d'entrenaments.

El mateix li passava al Jordi Braqué, que el deixava un xic endarrerit, tot i lo ràpid que anava avui. No 'ha pogut acabar solucionant el problema de manca de potència de la seva KTM, cosa que no el permetia anar mes ràpid del que ho ha fet.

A la segona màniga el Pol ha comès una errada, i quan el jutge ha aixecat la bandera s'ha quedat clavat. En resum, ha sortit penúltim...i la cosa pintava malament: veure foto.

I llavors ha començat a remuntar, enfadat com estava per l'errada comesa. Se les ha tingut un parell de voltes amb el Dani.

I després ha anat a la caça del Roger, fins que aquest ha patit una caiguda sense mes consequència.

Una nova caiguda, aquest cop del Marc Robert, deixava al Pol 4art, en terra de ningú: massa lluny per atrapar al Quim i al Sergi, i també allunyat del grup del Dani.

El Sergi no ha pogut amb el Quim, cosa que permetria al Pol pujar al tercer lloc del podi mantenint la posició, com així ha fet.

Així doncs, victòria aclaparadora de l'Artur Navarra, seguit del Quim i el Pol, que com la passada setmana a Calatayud, han empatat a punts. I hem tornat a tocar podi....cosa que vist com anava el cap de setmana "arregla"(poc) les coses.

I és que ens ha quedat un molt mal gust de boca....que costarà de marxar de ben segur. Potser la propera setmana al Supercross de Moia podrem oblidar el "fiasco" d'aquest weekend....ho esperem.
Bona setmana a tutti, i a seguir en la linia que portem (de podis), en les curses que ara venen.
Roger