dissabte, 19 de juny del 2010

Entrenaments a Fonollosa






Bona tarda;

Aquest dissabte hem anat a entrenar a Fonollosa amb els amics Paco i Eric Escola. Ja feia dies que haviem parlat d'anara rodar junts, i aquest dissabte que no teniem compromisos, hem quedat amb ells i ens hem acostat a Fonollosa a rodar.

La veritat és que ha estat de casualitat que acabessim a Fonollosa. Al principi haviem d'anar a Salomó, però ens varen dir que si havia pocs pilots no obririen. Llavors varem quedar en anar a OLvan, aprofitant que era jornada d'entrenaments previs a la cursa de demà. No hi haura categoria MX85, pero tant li feia. En arribar a Olvan havia caigut un fort ruixat, i amb bon criteri la gent del Motoclub Baix Bergueda han decidit no deixar-hi rodar per no malmetre el traçat.

Així és com hem acabat a Fonollosa, un circuit que agrada molt al Pol, i sota un sol de justicia, que ha acabat provocant que s'aixugués el terreny aixecant-se la consequent polsaguera.

Allà hem coincidit amb l'Oriol Casas, i tots junts han fet unes bones i ràpides tandes d'entrenaments.

També ha vingut a entrenar el Sergio Castro. L'hem vist molt fort, tot i que es troba encara recuperant-se de problemes físics que va patir a la darrera cursa del europeu de MX125. La veritat és que se li nota una evolució des de que roda amb pilots de fora, i avui anava molt i molt be.

Un altre vell conegut ha estat l'Eugeni Majó. Aquest cop sense fills, ha rodat com un xaval de 20 anys sobre la seva KTM SX250 2T. Bravo Eugeni!!!

Hem fet tandes de 15 minuts, alternant passos per corva...que han anat millorant poc a poc...

...amb salts, cada cop mes tècnics, i aprofitant tots els racons del circuit per baixar temps.

L'ERic ha anat millorant amb el pas de les hores. Al principi el seu desconeixement del traçat el feia anar amb una mica de por, però ben aviat s'ha posat a ritme, i l'hem vist molt millor que altres vegades. Cal seguir en aquesta linia.

L'Oriol s'ha anat també deixant anar, i ja cap al final plegava la moto als salts com un autèntic professional. Serà un dur rival a la tornada de la temporada regular allà pel mes de Setembre.

Hem acabat el matí en comapnyia de bons amics, com l'Eugeni, el Sergio i el seu pare, i el Leandre. Dona gust sortir a entrenar amb aquesta gent.

Quan carregàvem la moto hem vist que havia punxat...uffff...de que ens ha anat. I tot just després ha començat a ploure. Així doncs, no hem estat de tant mala sort, no?

Ja som a cas, dinats i descansats. Hem penjat un video a Youtube, i fet el blog....la feina ben feta no te fronteres....
Demà descansem, al menys de moto, ja que tenim un dinar al Insti...la propera setmana ens retrovarem amb les curses americanes, aquest cop a Perelada....aqui us deixo el video de la darrera vegada que hi varem anar...amb 65.






Ens hi veiem, si voleu. Bon resta de cap de setmana;

Roger