diumenge, 4 de juliol del 2010

Movistar Barcelona Extreme 2010

Bona nit;

Aquest cap de setmana hem descansat de moto,...al menys pel que respecta a la del Pol. Com avançàvem, la Suzuki està essent revisada de cara al Masterkids....i parlant de la prova internacional, avui ens han confirmat que l'amic Eric Escola també ve....bravo!!!

I ho ha fet el Paco, que com sabeu te la botiga TACTIC dedicada als esports extrems, i tenia stand a la zona comercial. Amb ell hem estat tot el dia a Barcelona, amb motiu de la Movistar Barcelona Extreme 2010.

Hi hem arribat ben d'hora. Feia una calor impressionant, i estava a tope. Molta gent veient els espectacles, que successivament anàven tenint lloc en els diferents espais habilitats. El Pol s'ha trobat l'Eric i el Guillem Navas, i tots 3 han gaudit de tots els shows que s'esdevenien:

Primer hem estat veient FMX, amb l'amic Pato Terradas que és el gran animador-organitzador-speaker d'aquest tipus d'event. Ha estat molt simpàtic amb nosaltres, i esperem retrobar-lo a Llivia a finals de mes amb motiu de la 2º proba del catala de Supercross. Saltàven José Miralles, Charles Pages i Victor Córdoba....molt bons salts (estan al video)


Patins el Linia al Half-Pipe....IMPRESSIONANT

BMX al circuit de terra....

BMX Flatland (acrobàcies amb bicicletes BMX)...

I com no Skate...també a la half...

Inclús feia gràcia veure els mes joves (i no tant joves) amb els mini-skate finger...jo encara no li he trobat la gràcia.

Ens ha sorprès trobar-nos amb el Lluis Riera i la seva germana Gina,...i és que al Lluis el patrocina una marca de roba de gent jove AKOR, i al seu stand hi tenien la seva Honda CRF 250 en exposició. L'hem trobat molt be, millor del que esperàvem (ja sense muletes, guix, ni res). De tota manera està encara en el procés de recuperació i en te per força mesos....anims campió!




A darrera hora del matí, un xic fart de calor, hem plegat, al menys jo. Ara a darrera hora del vespre ha tornat el Pol, cansat però amb moltes experiències per explicar. Ho ha passat genial.

Ara toca començar a preparar les coses pel viatge: ja tenim la tenda de campanya, el menjar, i la moto....tenim ganes de que arribi dimecres. Anirem explicant...

Bona setmana;

Roger