dimecres, 14 de juliol del 2010

MX Masterkids: ja som a casa!!!!

Bon dia; si...finalment ahir al vespre arrivàbem a casa...després d'un llarg viatge de 12 hores i mitja desde Paris, amb la roda del remolc perdent aire, i cansats com uns burrus....pero ja som aquí.

Avui ens prenem el dia de descans, recollim, netegem, i descarreguem fotos (mes de 700). Obviament no farem el blog, ja que queda molta feina i cal fer-la abans de posar-nos-hi. De tota manera, per anar fent boca hem seleccionat 5 imatges que defineixen el Masterkids 2010:
  • VIATGE: mes de 2.500 km des de que varem sortir dimecres...pero val la pena!

  • TURISME: perquè quan fas tants quilòmetres i estàs en un altre païs, tot esdevé una experiència nova, i es molt enriquidora pels joves....tindran un gran record.

  • AMISTAT: la d'un grup de nens que tenen una mateixa passió, i que ens encomanen de valors que s'estan perdent a la nostra societat actual....la verdadera amistat!

  • MOTOCROSS: perquè no oblidem que venim a correr una cursa de Motocross per sobre de tot...i ens agrada mooooooolt.

  • PROMESES COMPLERTES: i es que tot comença en el compliment dels compromisos adquirits: primer els estudis... i com a premi la recompensa d'un somni fet realitat.

Suposo que entre avui i demà començarem la crònica. Hi ha mes de 15 minuts de video, amb el millor motocross de joves del moment. Serà una feina dura però la farem de gust!!!

Bona setmana, i abriguem-nos que sembla que fa fred!!!! ;-)

Roger

1 comentari:

Maradona ha dit...

hola mi amigo! cordial saludo ^ ^!
su blog se ve bonita 0_0

por cierto,
si usted necesidad de encontrar fuentes únicas, puede ir a nuestra página web.

saludos cordiales;