dimarts, 17 d’agost del 2010

Entrenant al Texas Stadium

Avui el Pol volia rodar...i la veritat és que tenint un circuit al costat de casa, amb una tarda mig ennubolada, tampoc era plan de negar-s'hi. Així doncs, cap a les 5 hem fet cap al Texas Stadium de Vilassar de Mar a entrenar una mica. No pensava que anés a ser una tarda especial i no hem dut la càmara de fotos. Les que aquí es veuen han estat fetes amb el telèfon mòvil, amb les complicacions lògiques i la baixa qualitat obvia.

El circuit estava planxat i recent regat, o sigui: PERFECTE!!! si haguéssim de posar un "però" diriem que estava un pel tou, i que al final s'aixecava una mica de pols. Però no ens podem queixar, els amics de la Penya Motorista han fet una molt bona feina.

Pensàvem que no hi hauria molta gent, però per sorpresa ens hi hem trobat l'amic Jordi Sala, que està apretant entrenaments mirant de recuperar el to després del llarg periode d'inactivitat motivat per una greu lesió.

També hi havia el Joan David Rosell, amb el seu entrenador, rodant força ràpid. Segur que li està anant molt be aquests entrenaments tutelats.

Entre els "grans" ens hem trobat una bona colla d'endureros d'èlit: l'Oriol Mena amb una Husaberg 450 de Cross,


L'Armand Monleón amb una Yamaha...

En Guillem Parés també amb Yamaha...

O els germans Sola...amb Beta i Gas Gas.

Entre els crosseros en Dany Van den Berg, sempre ràpid, amb la seva Yamaha #13. Avui hem pogut conèixer el seu fill nascut fa 2 mesos, en Tyler. Ja estava pel circuit acostumant-se al soroll de les motos i l'olor de benzina tant peculiar del nostre esport. Felicitats Dany!!

Els entrenaments han durat quasi 3 horetes, durant les quals el Pol s'ha dedicat a probar coses: posició de conducció, corves, peraltes i salts.


Hem pogut tornar a comprobar la manca de potència de la seva Suzuki, molt mes palpable avui en un terreny tou on costava traccionar.

A les 8 hem plegat i en 5 minuts a casa.

Aquest cap de setmana no hi ha curses. De fet hi ha la del Mundial a França, però finalment no hi anirem. Estarem per casa fent estiu, que diu que farà bon temps.

Fins aviat;

Roger