dijous, 5 d’agost del 2010

Entrenaments d'alt nivell a Bellpuig

Bona nit;

Ahir, per treure el ventre de penes, varem anar a Bellpuig a entrenar. Haviem quedat d'acord amb l'Eugeni Majó (un bon amic pare del Pau i el Gusi), i el Kiku. Cap a les 10 ja erem a lloc, i allà hi vam trobar amics com els germans Simeó i Salvador Ubach, l'Oriol Casas i el Bernat Cortés.

Bernat Cortes
Així que hi havia força pilots de MX85, i cap de lent. D'aquesta manera es van veure uns molt bons entrenaments, i el ritme sempre va ser molt alt.

Kiku

També hi havia pilots adults, encara que no masses. Com a mes jove en Sergio Castro amb la seva TM125. El Sergio havia disputat aquí la cursa del europeu de l'especialitat, i se li nota un alt nivell de pilotatge. Va com un tiro, i inclus s'empalma el triple de pujada, sols al abast de les màquines mes potents de 450 cc.

Sergio Castro


Altres pilots ja mes experimentats van fer les delicies dels assistents. Rapídissims el José Luis Martínez amb una Yamaha 125, el Jaume Betriu amb KTM o l'Ot Monsonís amb Suzuki.

Jaume Betriu

Van fer tandes de piques molt interessants, i feia por veure com s'empalmàven el triple de pujada, volcats sobre les motos de forma molt espectacular.

Ot Monsonís

Mentre, els nois amb les 85 feien el que bonament podien. Al inici el circuit estava enfangat a tope, i costava portar la moto pel lloc. Mica en mica es va anar aixugant i les coses van començar a sortir.

I es que el circuit Bellpuig es un dels mes "grans", i no és el mes idoni per les motos petites. Van força estona amb el gas a tope, i la manca de potència de la Suzuki del Pol feia que tingués sovint problemes per mantindre el ritme de la resta de pilots.

Segurament els pilots més ràpids ahir a Bellpuig eren l'Oriol Casas, molt motivat i amb un pilotatge agressiu, i el Simeó Ubach, que es va dedicar a retallar circuit per perfeccionar el pas per les zones mes complicades.

Simeo Ubach
Oriol Casas
Em de lamentar molt sincerament l'accident del Pau Majó. Just acabat d'entrar a circuit, a la 2ª o 3ª volta, va caure en ser escupit per endevant per la seva KTM450 a la corva mes ràpida, amb tant mala sort que va caure sobre el seu braç esquerra, produint-se una greu lesió. Trencament de radi i cubit amb desplaçament, que va obligar a posar la ma a lloc, cosa molt dolorosa. Avui operàven al jove pilot, i desitgem que tot hagi anat be. Aviat el tornarem a tindre rodant entre nosaltres....es molt fort. Anims!!!!
Be, això va ser tot. A les 2 vam plegar, i a les 4 a casa a dinar. Aquest cap de setmana no hi ha contacte amb la moto. Hi ha un Motocross a una festa local, però no hi anirem. Pensem que cal descansar també una mica de moto,...no? Farem platjeta i relax.
L'altra setmana hi ha el MX de Castelló d'Ampuries. Acostuma a ser una gran cursa. No hi falteu.
Bon estiu!!!!!
Roger