diumenge, 29 d’agost del 2010

Resistencia de Nens de Calldetenes

Bona nit;

Ahir dissabte es va disputar a la població de Calldetenes (Osona) la segona proba del Campionat de Catalunya de Resistencia de Nens. El Pol no disputa aquest campionat per vàries raons, cadascuna d'elles de prou pes: Primer, i mes important, al Pol no li agrada aquest tipus de proba, que resulta una mica monòtona pel tipus de circuits en que es disputen, tipus crono d'enduro.
També te importància el fet de que les mecàniques pateixin força per la durada de la proba. Son tandes de 30 minuts, però l'experiència ens diu que la moto pateix i es corre risc d'acabar passant pel mecànic. Per últim no ens acaba de fer el pes l'organització de les probes, que dona peu a interpretacions, però aquest es un tema en el que prefereixo no aprofundir.

La proba de dissabte es desglossava en 2 categories: 50-65 i 85 cc. De la primera categoria poca informació podem donar, doncs en el moment de la cursa estàvem centrats en devorar un pobre xai que, ben tallat en mitjanes i costelles, ens va portar l'amic Jordi Braqué.

Els entrenaments de 85 van demostrar l'excel.lent estat de forma del Sergi Robert, que va marcar la Pole, seguit ben d'aprop pel Sergi Cassany fent parella amb el ràpid Oriol Oliva.

L'altra parella del Team, la formada pel Dani Tell i el Jordi Braqué van classificar-se 7ens.

Gran sortida del Sergi Robert, que es va escapar ben aviat d'un grup de 4 format pel Sergi Cassany, Marc Hernàndez, Mikel Pujol i Xavi Ferrer.

Va arribar a distanciar-se tant que en el primer relleu no van perdre la primera posició, i els va quedar un bon marge encara sobre el 2on. La llàstima és que el Marc va patir una caiguda tot just entrar, i va ser atrapat pels perseguidors, que tambe havien fet relleu en benefici de pilots super-ràpids: Oriol Oliva, Simeó Ubach i Enric Francisco. Gens malament, no?

El ritme va pujar, i una nova caiguda del Marc el va endarrerir a la 4a posició. Amb la nova sortida del Sergi es va produir una recuperació de plaçes, tot coincidint amb algunes errades dels seus rivals. I si no arriba a caure intentant avançar el Jordi Sala potser s'acaba col.locant novament líder.

Per darrera es succeïen els canvis de posicions, i el Jordi Braqué escalava a la classificació fins la 6ena posició, sense cometre errades.


Es de lamentar la forta caiguda del Kiku, a la part més ràpida del traçat. Va caure sol, però de forma molt aparatosa, essent traslladat a l'ambulància per evaluar-ne els danys. Finalment hem pogut saber avui mateix que no te lesions d'importància, i que ben aviat estarà un altre cop donant gas. Fins aquell moment portava segurament un dels millors ritmes de cursa, i estava a les posicions capdavanteres. Anims Kiku!!



Amb l'abandonament del Kiku/Marc, els germans Robert recuperàven la tercera posició que ja no perdrien. Per davant s'establia una lluita ferotge entre l'equip Simeo/Mikel i Sergi/Oriol. Vam disfrutar amb el duel d'estils i mecàniques entre el Simeó i l'Oriol Oliva. Ambdós, amb un pilotatge crossero, ens van fer gaudir ben be de 30 minuts de lluita cos a cos.

La lluita es va acabar decantant en favor dels primers degut a una caiguda a les darreres voltes del Oriol que ja havia avançat al Simeó. De tota manera felicitem al pilot de Suzuki, pel seu esperit combatiu, persistència, i nivell de pilotatge.
Un altre pilot molt ràpid, que ens va encantar va ser l'Arnau Sànchez. Amb una Kawa de sèrie va pilotar al nivell dels més ràpids, i no va permetre que l'avançés ningú. Llàstima alguna caiguda per aquest excés de ganes, ja que és un pilot que ens agrada molt.
Al final us poso la foto del Podi. La general quedarà apretada. Es decidirà el Campionat a la tercera i definitiva cita.

Això va ser tot. LES FOTOS DE LA CURSA (MES DE 200) ESTAN PENJADES AL FACEBOOK DE ROGER PRATS. Us agraïria que si les despenjeu per vosaltres deixeu un breu comentari, mes que res per saber que us han agradat (orgull d'artista...).
Avui diumenge descans, que demà toca treballar. Divendres marxem cap a Badajoz, fent escala a Madrid. Esperem que els bons amics d'UNI ens hagin pogut preparar la decoració de la xuxu, que ja us avanço serà senzilla però molt maca.
Fins aviat, bona tornada a la feina per qui també ho façi. La resta....a gaudir de les vacances.
Roger