dimarts, 23 de novembre del 2010

Entrenaments a Fonollosa: la cronica


Bona nit;

Després d'un cap de setmana (l'anterior) de descans absolut pel que respecta a competició o entrenaments de motos, al menys pel que al Pol afecta, aquest que hem passat tocava tornar a agafar sensacions sobre la Xuxu, en vistes a la darrera proba del Campionat de Catalunya de Motocross del proper cap de setmana a Amposta. Dissabte hi havia el Motocross de Montornés, però per compromisos familiars adquirits amb anterioritat no hi varem poder anar.



Desde la caiguda a Olvan el Pol no habia tornat a saltar, i no sabiem com reaccionaria quan s'hi trobés. El dissabte varem estar pensant on anar: Sant Celoni, Castelloli (tancat), Lleida (lluny), Santa Coloma (bueno...), i finalment varem optar per un valor segur: FONOLLOSA. Ens agrada molt aquest traçat, i no es massa lluny de casa (una horeta + o -).



El circuit estava perfecte, una mica fangos al principi (quan estas agafant to), i un xic mes dur a mida que va passant el dia (quan ja estas mes entonat). Feia un fred del dimoni, i se'ns gelaven els dits, pero amb el solet que feia es podia estar prou be en general.

Alla varem trobar una gran quantitat de pilots amateurs adults, que com ja sabem roden al seu ritme, pero no fan massa nosa. Entre els "joves" destacava la presència de l'Oriol Oliva. Aquest anava a un ritme espectacular, ràpid, plegant la moto als salts com un "pro" (deu ni do com ha millorat en aquest aspecte), i ens va servir una mica com a referència del estat del Pol




També ens vam trobar amb el Guillem Machacon. Pel nom no deu sonar, però si que ho farà quan expliqui que es el nen que ens va comprar la KTM65SX que ens havia preparat en Joan Cros.

Amb el seu pare vam veure les evolucions del petit Guillem, que poc acostumat a sortir de Sant Celoni, al principi tenia problemes per rodar a ritme en un circuit amb constants pujades i baixades. A mesura que avançava el matí va anar millorant, i fent mes i mes voltes, tant necessari pel seu aprenentatge.

Mentre el Pol i l'Oriol seguien cremant benzina. El Pol va començar malament, amb respecte als salts mes grossos, pero després de parlar-ne una mica, es va anar entonant, i al final ja estava 100% recuperat.

No podia seguir el ritme de l'Oriol, però tampoc s'hi va obsessionar. L'Oriol està ara per ara a un nivell altíssim i es candidat a la victoria en totes les curses de la categoria MX85.

Estem contents del desevolupament de la sessió, i pensem que el proper diumenge podem fer un paper digne. Obviament sense entrenaments, ni massa curses aquest any per raons varies, el Pol no està al nivell màxim, però el proper any apretarà per fer-ho cada cop millor.

Lamentem les lesions del Josep Garcia i el Nil Pons, dos dels millors pilots que hi ha ara per ara en aquesta franja d'edat. Tenen un estil molt similar i ens agrada molt. De tota manera anar ràpid te sovint un preu molt alt en forma de lesions.

Un recordatori per la grandíssima victòria del Sergi Robert al Enduret de Lleida. Ja venim dient fa dies que el Sergi ha "fet el salt" qualitatiu que alguns nens experimenten mes tard o mes d'hora. Al Sergi el salt li ha probat d'allò mes, i actualment es el pilot d'Enduro més ràpid de 85 cc. Amb tot això ha arribat l'ansiada i merescuda victòria, i ens en alegrem moltíssim perquè l'hem vist créixer com a noi i com a pilot. FELICITATS.

Fotografia cedida pels amics de Cat MotoR

Diumenge estarem sense dubte a Amposta. No hi falteu que ho passarem genial, en un circuit senzill, sense massa riscos, que ens agrada per lo diferent del traçat i del terreny.

Bona resta de setmana;

Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

molta sort a Amposta, que vagi molt bé i guardeu-vos del fred.
salutacions
una mandrosa que passa de les 3h de viatge....
lídia.