dimecres, 8 de desembre del 2010

Cap de setmana d'esqui....descansem de motos.


Bona nit;

Aquest cap de setmana llarg em deixat un xic de banda les motos...un cop acabada la temporada oficial 2010 amb la cursa de la setmana passada a Amposta. No varem anar a a veure l'endurada, on el Sergi es jugava el campionat, ni avui la Resistencia a Suria. I és que ja fa força dies que voliem anar a esquiar, i aixi doncs, el dimarts vam fer tota la familia cap a l'estació de La Molina a inaugurar la temporada 2010-11. Amb un dia assoleiat i 7ºC de temperatura, tot i la poca neu, seria un dia inoblidable...al menys per la Claudia.


La Claudia feia dimarts 6 anys, i seria la seva estrena al mon del esquí, cosa que li feia una enorme il.lusió i ens ho demanava insistentment.


El Pol feia 6 anys que no esquiava.... Hi havia anat un sol cop quan tot just en tenia 7, i llavors ja se n'havia sortit prou be. Teniem dubtes del seu comportament, però ben aviat es va veure que s'hi adaptaria rapidament i que te facilitat per aquest esport. Ja a la primera baixada per la pista llarga de La Molina, el Pol va agafar el to, i baixava ràpid i començava a fer giros amb facilitat.

La Claudia, per la seva part, començava amb mi, aprenent a baixar amb moltes caigudes lògiques el seu primer dia. Ja a la tercera baixada, ho feia tota soleta i començava a agafar velocitat, sense cap por i molt de control.

Després de dinar amb el Pol varem voler pujar per fer una baixada per la pista blava, i canviar una mica d'escenari. Però malhauradament ens vam equivocar, i vam agafar un telecadira erroni, pujant fins la part mes alta de l'estació.

Allà estant, vam poder comprobar que per manca de neu a l'estació, tantsols podiem baixar per la pista vermella, que a la part final es convertia en negra....

Amb certa por per part meva vam començar a baixar, i el Pol ho feia molt be tot i la seva inexperiencia. De tota manera a la part negra el vaig haver d'ajudar una mica, ja que la cosa es va complicar enormement.

Finalment vam poder completar la baixada sense mes problemes. De tota manera, ja a la part per debutants, el Pol va patir una forta caiguda en xocar amb els meus esquis, saltant pels aires i fent-se un fort cop al peu que no sabem si el permetrà anar en moto aquest proper cap de setmana. De moment va amb calmants, i el peu s'està inflant...

Ens ho varem passar molt be, i de ben segur repetirem. Intentarem poder-ho convinar amb la pràctica del motocross, però el fet que en pugui disfrutar també la Claudia fa molt atractiva aquesta alternativa.

El cap de setmana es presenta interessant: hi ha Cursa Americana a Porqueres, i Motocross a Lleida (Rufea). No sabem on anirem encara, i a mesura que passin les hores prendrem la decisió, que com sempre depen exclusivament del pilot.

Bona setmana a tots;

Pol i Roger