dilluns, 20 de juny del 2011

Un mes de descans...

Bona nit...portem ja un mes de descans, des de que el 22 de Maig el Pol disputés la darrera cursa a Olvan. Durant aqueste temps no hem agafat la Suzuki per res mes que per mantenir-la neta i engreixada, llesta per a quan el pilot torni a rodar.

Les causes de la interrupció son vàries: les continues caigudes a les 3 darreres curses, la manca de motivació del pilot, sumat a una calor creixent, han fet que haguem decidit fer un punt i seguit a la carrera del Pol com a pilot.

Ara, a mes, han proposat al Pol integrar-se en un equip de futbol, i després de passar les probes tècniques de forma molt satisfactòria, tocarà compaginar ambdós esports, com ja feiem abans.

Intentarem entrenar aquest cap de setmana, si trobem algun incentiu...per exemple a quin circuit hem d'anar, cosa que no tenim gens clara.

De moment seguirà rodant amb la Suzuki RM85,....preparant-se pel Masterkids, al que no volem renunciar si les notes acompanyen.

Durant aquest cap de setmana han tingut lloc 3 esdeveniments que cal comentar per motius diversos:
  1. El Marc Hernàndez ha disputat la primera cursa de la Lliga del Llanguedoc Rousillon de Motocross. En aquest campionat el nivell es altíssim: hi desatquen pilots com Perolari, Barcelo, Lebeu o Imbert entre altres. Doncs be, el Marc ha fet 2on a la proba disputada a Frontignan. FELICITATS MARC!!! no deixa de sorprendre'ns gratament.
  2. Es va disputar la Cursa Americana de Pla de l'Estany. No hi varem anar. Aquest tipus de probes han perdut tot l'interès, i unicament es justifiquen per les enormes ganes que tenim de retrobar-nos amb els nostres amics de Porqueres. El Pol no va dormir a casa coincidint amb les festes de l'escola, per la qual cosa estava clar que no correriem la cursa.
  3. Al circuit d'Olvan va tenir lloc el primer programa de Motocross amb futur, sota la ma de la gent de Motor a Fons de TV3. Crec que sobren comentaris i valoracions tot veient la llista d'inscrits. Podria dir moltes coses però crec que no serien assenyades. Ara be, algú hauria de pensar perquè el bo i millor del motocross català va "passar" d'aquesta iniciativa....on eren? a França? entrenant per lliure? al Pla de l'Estany? Potser els preus prohibitius ja estan definint una mica quin tipus de pilots es busquen, i no son pas els mes ràpids o amb mes qualitat...tot i que hi havia algun primer espasa com el Sergi Notario o el Simeó Ubach el diumenge a Olvan. Senyors, així no ajudeu al Motocross....per mi (opinió 100% personal) no es fan be les coses, i aixi no es donarà l'impuls necessari al nostre estimat esport.
Anirem informant, i esperem en breu poder fer una nou video, i noves fotos del Pol sobre la moto.

Bona setmana;

Roger

1 comentari:

Perales ha dit...

Pensamos lo mismo que tu sobre el tema del Motocross amb futur asi no se ayuda a los futuros pilotos