dijous, 26 de juny del 2008

4º exhibicio d'Enduro Club Xtreme







Bona nit;


Com alguns ja sabeu, en Pol ha participat algun cop en un programa de radio anomenat Club Xtreme FM, del que en fem publicitat a la moto de curses. L'amic Julio Garcia segueix amb atenció i molt de carinyo la carrera del Pol, i parlem tot sovint de com van les coses al jove pilot.


Fa poc us parlava del projecte de Can Mates, també recolzat pel Julio Garcia.


Ara us parlo de la 4ª exhibició d´Enduro que han organitzat a Polinya pel proper dia 20 de Juliol...Es una passada poder rodar enduro amb tranquilitat i davant de nombrós públic.


He proposat al Julio de poder comptar amb 4 o 5 rivals/amics del Pol al Campionat de Catalunya, i m'ho han autoritzat. Serien motos de 65 cc per suposat, i de ben segur ho passarem molt i molt be.


Crec que serà una bona experiència, desde les 10 del matí fins les 7 de la tarda...varem anar a una exhibició similar fa un parell d'anys (veure fotos) i va ser molt xulo. La llàstima es que no hi havia mes nens, i el POL va haver de rodar amb els grans...però va valdre la pena i la gent va saber que fem al mon del Enduro de nens.


Ja perseguiré als que puguin estar interessats per tal que acompanyeu el Pol en aquesta festa...Vindrà la tele a fer un reportatge (motomania)!!!!! Val la pena.


Podeu obtindre mes informació al link de ClubxtremeFM del lateral del nostre blog.


Una abraçada;


Roger