diumenge, 22 de juny del 2008

Entrenaments a Ca la Bet














Bona nit;


Aquest matí hem gaudit d'un excepcional dia d'entrenaments als circuits d'Enduro i Enduro extrem que en Marc Torrent te a les instal.lacions de turisme rural de Ca la Bet.

Ca la Bet és una masia adaptada per fer-hi turisme rural, amb una vintena de llits, en un entorn molt bonic per practicar l'esport que tant ens agrada amb tranquilitat.

Podeu obtindre mes info al link : http://www.calabet.com/

Merçès al amic Martí Robert, ens varem assaventar que avui anaven a entrenar al citat lloc, amb la presència del Nil Pons (i la Dolors, en Biel i l'Albert), els germans Masós, i els germans Miravet.

Els circuits, encara que un pel secs, eren perfectes per fer-hi un entrenament controlat, i tenien salts de poca dificultat. També hi havia tres pasos de certa dificultat: un de pedres, un de troncs, i un petit pujador.

Hem esmorzat com uns senyors (quantitat i qualitat), i després els nens han estat rodant fins que la calor ha apretat tant que era insoportable. Fins i tot han fet una cursa contra el crono. Com anava en Nil!!!

Ens ho hem passat de conya! El Kirian i el Kristian Miravet han fet les delicies dels nois. Cal recordar que el petit (en Kirian) en l'actual campió de Catalunya d'Enduret (Cat juvenil) i a l'actualitat va líder destacat del mateix campionat. De ben segur estem davant d'un crack del Enduro de demà, i en sentirem a parlar.

A la fi els nois s'han banyat a la piscina del complexe, i hem fet tots plegats un aperitiu que ens ha portat molt amablement la Lidia Fontanet.

A la tarda hem acabat tots a casa els Robert, hem dinat, begut (amb moderació), i hem fet petar la xerrada fins ben entrada la tarda (quasi com un dinar de Nadal).

Ha estat un dia rodó. Gràcies de tot cor a la familia Robert; i també al Marc Torrent, que ha estat molt atent i amable en tot moment.

JA ESTA PENJAT EL VIDEO DEL ENTRENAMENT (inclou un petit "accident" entre en Marc i en Nil)...desitjo que us agradi.

Be amics, en principi ja no farem res mes fins a la cursa de Masterkids,...o qui sap....

Adeuuuuuu;

Roger