dimecres, 26 de novembre del 2008

2º Cursa Americana de Porqueres











Bona nit,

Aquest cap de setmana, el Motoclub Porqueres, el nostre Motoclub, organitza la segona edició de la Cursa Americana de Porqueres. Es la darrera prova del campionat provincial de Girona de l'especialitat, i la classificació general es la seguent:
  1. Roger Oliver
  2. Enric Navarra
  3. Nil Pons
  4. Marc Parra
  5. Marc Robert
  6. Pol Prats

El Pol s'ha saltat massa curses aquest any, degut a problemes mèdics, i coincidència amb el Masterkids. Aquestes dues proves han fet que sigui matemàticament impossible arrivar a les posicions d'honor tot i guanyar varies curses, i sols una verdadera mala sort del Nil que no desitgem, permetria un salt al tercer lloc a la cassificació final.

El Pol, com el Marc Robert i el Nil Pons, correran en dues categories: 65-85 els dos primers, i 50-65 el Nil. Serà doncs una nova oportunitat per veure l'evolució que va tenint el Pol sobre la KTM85, després de la bona cursa de la passada setmana. Tornarem a medir-nos amb el Gerard Garcia, el Nil Bussot, i ara s´hi afegiran els pilots Suzuki, Ferran Arnau i Artur Navarra, que van molt forts. Comptarem també amb la participacio del Sergi Robert i el Quim Ruiz, grans amics del Pol que donaran emoció a la cursa.

Be doncs, us esperem a tots a la cursa, que serà de ben segur, extraordinariament organitzada per la gent del Motoclub, amb el Martí Robert i la Lidia Fontanet al capdavant. Son un exemple per a tots de voluntat i amor per aquest, el nostre esport. Gracies, amics de Porqueres!!!!

NO HI FALTEU!!!!!!!!! nosaltres hi serem, i ho pasarem genial!!!!

Roger