diumenge, 15 de febrer del 2009

Entrenaments a Fonollosa



VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=mlaZyc9QkH4


Bona tarda amics;


Aquest matí hem anat a entrenar una mica a Fonollosa...i la veritat és que ho hem decidit a darrera hora, quan ja estavem de camí cap a Vallgorguina, i hem parlat amb el Simeó Ubach. Ens ha confirmat que avui hi anaven a entrenar...i teniem ganes de retrobar als amics Ubach, que feia força mesos que no ens veiem.




El circuit de Fonollosa és un dels preferits del Pol, i això es nota. Va molt ràpid, i hi posa moltes ganes. El circuit estava molt be, un xic dur, polsós, però perfecte, tant en salts com en les corves. Com que estavem una mica farts de fang, ja voliem un circuit com aquest per una vegada,...





Hem coincidit amb el Simeó i el Salvador Ubach, la Mireia Badia, en Jordi Serena, i altres pilots de 85 cc.




Hem fet varies tandes, amb la Yamaha 85. La KTM s'ha espatllat de bon matí; problemes d'embragatge i frens han fet que l'haguéssim de deixar a casa.




El Pol ha rodat molt ràpid amb la YZ85 de rodes grosses. Aquests darrers mesos el Pol ha crescut una mica, lo suficient per fer que ara li quedi perfectament a la mida. Això ens fa pensar que la propera cursa, corresponent al Campionat d'Espanya a Albaida, la farem amb aquesta moto. Hem pogut veure que l'us d'aquesta moto ens permet anar més ràpid per la major potència del seu motor i per tindre les rodes mes grosses.




Be doncs, ara anem a rentar a moto i a començar a preparar-ho tot de cara al proper dissabte...ja us faré 5 cèntims en un proper escrit a mitjans de setmana.


Fins aleshores, salut i gassss;


Pol i Roger