dimecres, 18 de febrer del 2009

Campionat Espanya MX Promesas - Albaida (Valencia)


Bona tarda;

Aquest cap de setmana el Pol disputarà la primera prova del Campionat d'Espanya de Motocross, en la categoria de Promesas....i no ens hem tornat bojos...

...i la veritat és que som conscients que el Pol tot just ha començat a anar amb la 85 cc, i inclus reconeixem que encara no sabem avui per avui si correrem la temporada de Motocross amb Yamaha o KTM, si ho farem amb rodes petites (enduro) o grosses (motocross),...o sigui, que estem en fase de proves, i això xoca amb la participació en aquesta cursa, no?

Pero d'altra banda, pensem...quan correrem sense cap tipus de pressió, com ara? On veurem el millor Motocross nacional, sino es al campionat d'España? Que hi podem perdre?

Sabem que molt probablement no ens classificarem per a la final,..i que? Actualment hi ha mes de 65 inscrits i només correran la final 40.., i hi trovem el bo i millor del panorama nacional: el Zaragoza, Larrañaga, Busot, Valentin, Garcia Bordonado, Riera,... però també sabem que hi ha pilots que per proximitat amb el circuit, s´hi apunten sense tindre un alt nivell; això passa sempre. Es en aquest segon grup on farem la nostra guerra...i lluitarem a la final de consolació amb pilots de menor nivell.

Estic segur que ho passarem de conya!!!! ens acompanyaran entre altres força coneguts del campionat català, com l'amic Quim Ruiz, l'Aleix Dorca, la Mireia Badia (va molt forta darrerament), l'Albert Arjonilla i d'altres que no conec tant.

La cursa és dissabte, i coincideix amb la de MX2, on corre en Joan Cros, al cual animarem desde la grada.

El diumenge en Joan repeteix, aquest cop en MX1, però aquest dia haurà de lluitar amb el Jonhatan Barragan, l'Alvaro Lozano, el Fabien Izoird, Xavi Hernàndez, Dani Hernàndez i Javi Garcia Vico...que us sembla el cartell??? UNA PASSADA!!!!

Estic segur que ens ho passarem de cine, veient el nostre esport preferit, amb els millors pilots.

Per dormir, hem agafat uns Bungalows a Albaida, juntament amb els amics Ruiz Arqueros. Segur que estarem be, i molt aprop del circuit.

Be doncs, demà em toca recollir motos: la KTM a can Cross fent una profunda revisió, i la Yamaha a Sant Esteve, retocant transmisió i pneumatics. De tota manera, vist l'entrenament del diumenge, hm optat perquè el Pol corri amb la Yamaha (a no ser que plogui).
Portarem el dorsal 46 del Valentino. Esperem que li porti la sort del campió.

Una abraçada, i ja us explicarem;

Pol i Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

EI¡¡ molts anims sobretot,segur que tot el que li pasi al POLes positiu.Sempre que entrenes en gent mes rapida es positiu.
I penseu que el bordonado aunque sigui un pilot molt rapid i espectacular l'any passat tambe corria en 65.
molta sort.

iker 11