dissabte, 14 de març del 2009

Entrenaments ITCA MX Team

Bona nit;
Aquest matí ha tingut lloc al circuit de Vidreres la presentació oficial del ITCA MX Team. Com ja explicàvem la setmana passada, aquest és l'equip de competició creat aquest any pel Luigi D'Andrea de l'empresa ITCA PRORACING.


Per fer la presentació als medis, hem escollit un circuit que agrada molt als nois, i on hem estat tot el dia sols, entrenant, divertint-nos sobre la moto, i dinant amb una colla important d'amics.


El circuit, tot i que estava un pel sec, es trovaba en molt bon estat, planxadet després de les curses de la passada setmana. El dia assolejat també ha acompanyat, i ens ha permès allargar la jornada fins ben entrada la tarda.


Els nois han rodat molt, i be, sota l'atenta mirada del Luigi, que els ha aconsellat alguns detalls tècnics per millorar el pas per corva.


Hem fet unes tandes cronometrades, i curses 2x2.


Per acabar el dia, els nois han estat fent una mica de "freestyle", i deu n'hi do com se´n sortien. Penjo algunes fotos de mostra. La veritat és que és una especialitat que fa una mica de por...


Be, ara ja som a casa, i han vingut a dormir el Jordi Braqué (fill) i el Sergi Robert. Demà marxarem ben d'hora cap a Ponts a veure el Campionat d'Espanya d'Enduro. Portaré la càmara de fotos i de ben segur farem unes bones fotos amb els pilots. Ja us ho explicaré dilluns.

Bona nit, i bon cap de setmana.

Roger