diumenge, 28 de juny del 2009

Motocross de Figueres - Resistencia de Manresa

Bona nit;

Tal com deiem en l'entrada anterior, avui hem matinat (con de costum) per desplaçar-nos a la llunyana Figueres, on tenia lloc una nova proba del Campionat de Catalunya de Motocross. Inusula es veure proves d'aquest certàmen a terres gironines, i no ens ho podiem perdre tot i l'estat del canell del Pol (inflat i adolorit) i el cansanci acumulat després de la cursa d'ahir.

Del ITCA Racing Team, tant sols 2 participants. El Pol i el Quim.

De la resta, menor afluència que de costum , amb 26 inscrits.

Als entrenaments el Pol estava adolorit, i no ha fet cap volta ràpida. De fet, fins al final dels mateixos no ha començat a saltar, que es el que més li agrada.

A la primera màniga, a la sortida ja hem vist que la cosa pintava malament. Surt dels darrers i es queda en un grup mes "lent" del seu nivell habitual. I roda amb ells fins que cau, i llavors encara s'enderrereix mes. Al final 22è, i 9è de juvenils.


A la segona màniga ha sortit mes o menys igual, però aquest cop ha demostrat mes orgull, i ha aguantat les escomeses de la Mireia Badia tota la màniga. Molt maca la cursa que han fet, amb salts en paralel, continus canis de traçada,...una passada. Aquesta màniga ja ens ha agradat. Ha rebaixat en 2 segons la volta ràpda particular, però només ha pogut acabar 8è de la seva categoria, també de la general.

El Quim ha fet una gran cursa, i s'ha trobat molt a gust en aquest traçat. Ha vençut tant la primera com la segona màniga, en la categoria Juvenil. Molt be Quim!!!

De la categoria Catdets, guanyador el Lluis Riera, que s'ha recuperat així de la decepció d'ahir...com ell sap: guanyant. Felicitats!

Mala sort per l'amic Nil Bussot en les dues màigues. Potser en un dels circuits que mes be se li podien donar, on ha demostrat que podia anar lidernat la cursa ua bona estona, ha patit tota la mala sort que no han tingut els seus rivals: punxada a la primera màniga, i problemes de motor en la segona. Animem al Nil per la propera ocasió, ja que segur que les coses aniran millor a Olvan!!


També hem comptat amb la presència del amic Eric Escola: després d'una mala primera màniga (igual que el Pol) a la segona s'ha recuperat, i sino arriva a cometre una errada en la percepció de la darrera volta (tipus Julito Simon), hauria acabat en una molt bona posició. Crec que li pssa el mateix que al Pol: roden ràpids quan es conceixen be el circuit, fan bones 2ones mànigues...caldrà treballar una mica mes. Endevant soci!

Be, això ha estat tot per avui. Ara ja a casa, cansadets, anem a dormir una mica, que demà començem....LES VACANCES!!!!!!!!!!!!
Als que es queden, que vagi be la setmana laboral....
Ens veiem a Olvan el proper diumenge....que farem el Motocross amb la KTM (si està arreglada després de la gripadeta d'ahir a la resistencia).
Roger