dimarts, 9 de juny del 2009

Movistar Barcelona Extreme



VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=63k_L8F4m9E

Bona nit;

Com us explicàvem anteriorment, el diumenge vam decidir aparcar les motos, i ens en varem anar cap al Forum de Barcelona, on tenia lloc el Movistar Barcelona Extreme.
Aquesta es la festa dels esports extrems per excelència....i no hi haviem anat mai.
El dia es va llevar un xic tapat, però aviat va sortir el sol. Quan varem arribar, l'amic Paco Escola, el pare del Eric i propietari de les botigues Tàctic, va sortir a rebre´ns, i ens va convidar a entrar. El Pol,va anar a buscar l'Eric, i junts varen passar tot el dia.
Després de fer una volteta per la zona comercial, varem fer-li el regal d'aniversari al Pol: un patinet Micro Bullet, al que li anava al darrera desde feia temps. Tant bon punt el va tindre, el va agafar i va marxar amb l'Eric i el seu cosí a probar-lo a les numeroses zones de proves que hi havia pel recinte.
Així doncs, acompanyat per la Imma i la Claudia, varem seguir la ruta, i ens aturarem primer a veure el show de Freestyle FMX, amb la participació entre altres de l'Edgar Torronteras. La veritat és que va ser un espectacle molt lluit i va agradar molt al públic en general, segurament poc acostumat a aquest tipus d'events. Varen proliferar els Backflips i les plegades....amb un speaker d'excepció...el Pato Terradas!!!
Mes tard varem anar a la Half-pipe, on els patinadors Pro feien les finals, amb salts i figures molt espectaculars. Ens hi varem estar força estona, ja que no ho haviem vist mai.
Cap a darrera hora del matí vaig descobrir el BMX freestyle, i em vaig quedar "enganxat" materialment. Amb la presència del Campió del Mon, el francès Mattias Dandios, entre altres, varen fer un espectacle que em va deixar amb la boca oberta. Mireu el video, que tot i retallat, us donarà una idea del que feien aquests nois amb una simple bicicleta sense frens....pensem que parlem de professionals, esponsoritzats la majoria d'ells, que son autèntics malabaristes sobre les dues rodes...

Cap al fial del matí al Pol li van quedar ganes de sortir com a voluntari en una demostació de Bike-Trial. Li van passar per sobre, i va sortir il.lès de l'experiència.

Be, així va acabar un gran dia gaudint del Esports Extrems, que tant agraden al Pol i als seus pares...
De cara al cap de setmana, ja tenim preparades les motos per la cursa de resistència. Aquest cop farem la cursa amb la Yamaha, a veure com va.
Ja us explicarem....Bona setmana;

Roger