diumenge, 30 d’agost del 2009

Entrenaments MX a Palafolls

Bona tarda;

Finalment aquest matí hem optat per fer una jornada d'entrenaments al circuit de Palafolls,...i és que el pilot no tenia massa gana de pujar a Vidreres, i si en canvi d'anar a rodar i fer salts al circuit de motocross...no ha parat fins que l´hi he portat...i és que feia massa dies que no tocava moto.

Hem arribat un pel tard, ja que durant tota la tarda de divendres i dissabte hem estat treballant en la Yamaha YZ i avui hem acabat de fer retocs finals de posada a punt. La setmana passada varem detectar problemes al txasis, i el mecànic ens va aconsellar fer el canvi d'aquest element amb el d'una altra moto que tenim. Després de canviar-ho tot, avui tocava probar la moto, i la veritat és que ha anat aprou be....tenim bons mecànics!!

Hem trobat molts pilots entrenant, i entre ells el Nil Arcarons, que anava molt i molt be com en ell és costum, tot i que el traçat era senzill per un pilot del seu nivell i no ha pogut demostrar-nos de tot el que és capaç. De tota manera ens ha fet passar una bona estona, amb pilotatge ràpid i salts molt bonics, i n´hem gaudit com a la resta de públic que avui hi havia al circuit aprofitant el bon temps que hem tingut.

Al principi, degut a que no ens va donar temps de canviar la part davantera (tijes i manillar), el Pol s'ha trobat una mica incòmode, i li costava una mica empalmar les messetes, però aviat s'hi ha anat trobant millor rodant al ritme que ens te acostumats.

Hem dedicat part del matí a la millora al pas per corva, aprofitant les roderes que hi havia al traçat de Palafolls.

Les ganes i la intensitat de entrenament ha fet que anés per terra un parell de cops, cosa que li ha produït uns dolor a la pèlvis i al genoll, que ens han obligat a plegar una mica abans d'hora.

Quan hem acabat ha aribat el Guillem Ullastres amb el seu pare, ja que per la tarda tenien programada uns sessió d'entrenaments amb altres quads. Hem estat xerrant amb ell de temes de motor, tant de motos com de quads. Era el primer dia que venia, però segur que per la tarda haurà fet uns entrenaments espectaculars....és un crack dels quads i un bon noi!!!

Be, ja som a casa...anem a veure la cursa de MotoGP, i preparar-nos per una nova setmana de dura feina...que aviat arrivarà el dissabte i llavors tenim cursa de resistència del Campionat de Catalunya fent parella amb el Sergi. La correrem amb la KTM si està preparada...

Bona setmana