dijous, 15 d’octubre del 2009

Diumenge de Quads i Cavalls

Així passàvem el passat diumenge en familia...primer a Medinya, on es disputava una cursa corresponent al trofeu catala de resistència de quads, organitzat per la Berta.

El circuit estava instal.lat al mateix lloc on el Pol va correr la cursa americana de Medinya fa cosa d'uns mesos. Hi havien fet una meseta petita, i un saltet per reduir la velocitat dels quads en un punt complicat. Va començar la jornada fangós, per acabar amb una polsera que feia difícil veure als pilots.

Hi va prendre part com no, la tieta del Pol, la Berta. Ella és la unica noia capaç d'enfrontar-se amb pilots masculins en aquesta dura especialitat del motor, i ho fa molt be. Corre amb un quad blanc, cedit pel seu amic Xavi Montero, pioner en aquesta disciplina i una autèntica institució en això dels quads.

A la cursa hi prenia tambe part el Guillem Ullastres. amb qui el Pol te una bona amistat. L'equip del Guillem (amb el Guillermo del Amo (16))va fer la "pole", cosa que demostra el seu alt nivell, amb tant sols 13 anys. Per darrera seu els altres dos equips de 2Temps-Ullastres.

La prova va ser liderada de cap a peus per l'equip format pels germans Ullastres (23). Era espectacular veure´ls doblar pilots, inventant-se traçades impossibles per aconseguir-ho. Obviament va ser l'equip vencedor. Darrera seu lluitàven l'equip del Guillem (66) amb l'altre equip dels 2Temps (3). Al final segon lloc del podi pel Guillem/Guillermo: bravo!!

La tieta Berta va acabar be la cursa, sense mes problemes, en posicions una mica endarrerides de la classificació, però molt contenta. Te un mèrit increïble, amb un quad preparat per fer raids, i una lesió de costella que es va fer a la "Baja Aragon" i que no li permet moure´s massa be. Estem orgullosos d'ella.

Després de dinar a Girona, vam decidir anar a passar la tarda a la Fira de Girona, on tenia lloc l'Equus, certàmen dedicat al mon del cavall, amb exhibicions, doma, salts, stands comercials, i fira pels mes petits, .....molt divertit i interessant.

Sobtava veure el Pol, brut de pols i fang, rodejat de personal "fino" i una mica pijo. S´ho va passar de conya, i inclus va coincidir amb unes nenes de la seva classe que practiquen salts de cavall, i que ho fan super-be. Recorda una mica el mon de les motos, però sense problemes mecànics (je, je)

Vam animar les amazones, i avançada la tarda vam marxar cap a Cabrils, un xic cansats però molt contents el dia passat.

Be fins aqui les coses bones....i ara ens trobem un altre cop sense motos després del desastre de dissabte, i no sabem quan les tornarem a tindre. Per aques motiu aparquem momentàniament el tema de motos, i ens replantejem la situació de cara al futur.
De moment aquest cap de setmana el dedicarem a la caça de bolets, i diumenge farem cap a Olvan per veure com es desenvolupa la cursa del Trofeo Nacional Alevin. Serà una cursa molt interessant: primer a la general va el Marc Hernàndez, seguit molt aprop pel Nil Pons i tercer l'Angel Perales....triplet català...i no oblidem que hi corre el Kiku que segur que estarà davant,...i els "nacionals" Jorge Prado, Ruben Fernandez i Adrian Garrido....tela marinera!!!!
Esperem una cursa deportiva i amistosa dintre de la lògica rivalitat dels pilots. Ve molt fort el Nil Pons (dissabte ens va deixar molt bona impressió) i segur que farà un bon espectacle, per no perdre-se'l. Nosaltres hi serem, farem fotos, i un video que penjarem diumenge esperant que us agradi.
Bon cap de setmana;
Pol i Roger