dijous, 18 de febrer del 2010

Motocross de Ponts: no hi falta ningu

Bona nit;

Aquest cap de setmana es disputa al circuit del Bosquet de Ponts la primera prova del Campionat de Catalunya de Motocross. Serà la primera vegada que ens retrobarem tots desde el passat Nadal.

Avui s'han tancat inscripcions, i revisant la llista de pilots veiem que no hi falta ningú:

  • Per un costat estan els pilots que l'any passat van disputar amb el Pol el Campionat, i que tenen com a màxim candidat al amic Quim Ruiz. No cal oblidar el Simeo Ubach i l'Oriol Casas, que estaran donant guerra al grup del Pol.
  • Per un altre costat hi ha els pilots mes joves, els que "pujen" desde 65 cc. Aquests tenen com a comu denominador l'alt nivell que porten, i reforçat amb uns entrenaments molt intensius tota aquest pre-temporada, fa que puguin (i de fet ho faran) donar mes d'una sorpresa. Destaquen el Nil pons, el Marc Hernandez, el Kiku Francisco i l'Angel Perales.
  • Per ultim no oblidem els pilots vnguts de fora. Aquests encara fan mes por pel nivell que tenen: Jorge Zaragoza (que n'hem de dir?), Iker Larrañaga (fa mil anys que hi remena), Jon Idiaquez (no falla mai), Garcia Bordonado (la bestia negra del Quim),

....i molt d'altres que faran que aquesta sigui segurament la MILLOR CURSA DE MX85 que mai s'hagi vist al Campionat de Catalunya!!!!!!!!!!!

I enmig de tan "animal" (en el millor sentit de la paraula), els nostres pilots del Team Cat-Racing. A intentar fer-ho be, que tal com estan les coses, pot ser estar entre els 20 primers.

Ahhhh...i no oblidem la climatologia: avui plou, i molt...i això farà que el circuit estigui enfangat, cosa que pot donar alguna sorpresa a mes d'un.

Ja us explicarem: BONA CURSA A TOTS!!!!!!!!!!!!! i recordeu: GASSSSSSS

Roger