dimecres, 28 de juliol del 2010

Club Xtreme: El Pol a la radio


Bona nit;

El passat diumenge el Pol va ser convidat pels amics de ClubXtreme, per participar al seu programa dedicat al mon del motor (del mes importants que hi ha a nivell nacional), on va ser entrevistat pel Julio Garcia, i es va fer balanç a la temporada d'enguany de Motocross i Supercross.



FA 3 anys ja haviem tingut la primera experiència radiofònica, i en aquella ocasió el Pol es va mostrar mes aviat tímid. Per aquesta raó jo estava al seu costat preparat per ajudar si calia. Pero no va caldre, i el Pol es va comportar com un autèntic professional de la radio: va contestar perfectament el que li preguntàven, va donar detalls en temes de motos, i una opinió, la seva, que ja s'està fent a mesura que va creixent.




Ho varem passar genial, i us convidem a que la escolteu en el seguent link:

http://www.canalmotor24horas.com/ALMACEN/programaclub/cuarta_temporada/club_xtreme_edicion_37_cuarta_temp.mp3

Està a la meitat de la linia de so. Es molt interessant el que explica el Pol en aquesta entrevista. Volem agrair molt sincerament el carinyo que posa la gent de Clubxtreme FM en el Pol, i en el seguiment de la seva carrera esportiva. Son molt bona gent, i desde l'humil blog del Pol intentarem que siguin cada cop mes els oients del programa.

Be, tenim la moto a Drinkingass, intentant solucionar el problema amb l'escape. Pinta malament. Hem demanat un FMF, i no sabem si arribarà a temps. En cas que no fos així, lamentant-ho molt no pujarem a Llivia...mala sort.

Ja explicarem. Avui per avui no estem inscrits. Una abraçada i bona resta de setmana;

Roger