diumenge, 25 de juliol del 2010

Entrenaments a Santa Coloma: calor i pols!!!


Bona tarda;

Avui hem anat a cremar benzina a Santa Coloma de Farners....sota un sol de justicia, i amb un circuit molt trencat, sec, polsós i relliscós com mai, el Pol ha estat rodant solet ben be un parell d'horetes.

La veritat és que tal com estava el traçat poc lluiment es podia fer, ja que corries risc d'anar per terra en qualsevol moment. De tota manera alguna plegadeta ha anat sortint, i ben aviat els temps per volta han anat baixant.

Son circumstàncies amb les no ens acostumem a trobar, i es bo que el pilot busqui noves traçades per evitar els forats, façi bons apoyos als peraltes, i dosifiqui gas per anar ràpid i alhora segur.

S'ho ha passat molt be, sobretot a les zones on podia obrir mes gas...i aixecava una polseguera de mort!!

Així hem estat les 2 horetes, parant molt sovint per hidratar-se, i comentant aspectes del circuit...i després hem anat al de Supercross, on ha fet una sessio interessant, amb salts triples i dobles, que ha anat enllaçant ben aviat..

Fins que a la zona final dels dubbies ha sortit escupit per davant de la moto, i aquesta s'ha estavellat en un sortint...i qui ha rebut l'impacte ha estat l'escape de la RM85 que ha quedat fet un xurro...

La foto no fa justicia....esta irrecuperable (s'ha torçat i entregirat)....així que hem plegat a migdia, i cap a casa. Ens hem refrescat i ara ens preparem per anar a la radio, on el Pol te una entrevista a les 19:20. Vindrà també l'Angel Perales, i així serà mes divertit...no us ho perdeu!!!!

El proper cap de setmana te lloc el SX de LLivia...Si podem arreglar el tub, en comprem un, o trovem una ànima caritativa que ens ens vengui /regali un de 2º ma, hi anirem...

Be amics, bona tarda i bona setmana.