diumenge, 26 de setembre del 2010

Entrenaments a Castelloli i una mica de Quads




Bona tarda;

Finalment no ens en hem pogut estar. Tot i tindre la màquina entre cotons després dels problemes que va començar a tindre la setmana passada a Sant Celoni, aquest matí em fet cap a Castellolí per probar si es repetien aquests problemes, i tanmateix, per entrenar al circuit que acollirà la propera setmana el Campionat d'Espanya de MX Promesas, on estem inscrits.

El circuit estava prou be. Potser un pel massa sec, però pla. La presència de pocs pilots entrenant-hi (cosa extranya) feia que es pogués rodar molt be, i el Pol ha fet varies tandes de 20 minuts, amb una bona resposta de la Suzuki.


Entre els rivals/amics, ens hem trobat a pilots verdaderament ràpids: l'Oriol Oliva, el Marc Hernàndez i el Joan Noguera. Quasi res.

Hem vist que estan molt forts, i el ritme que portàven era rapidíssim. De ben segur faran un bon paper la propera setmana.

Com ens te acostumats, l'Oriol ha fet unes tandes molt ràpides, amb uns salts espectaculars, on plegava la seva RM85 amb facilitat en els salts, que s'empalmava per llargs que fossin.


El Marc també ha rodat força estona. Pel que hem vist està ja en plena forma. Recordem que es en aquest circuit on va caure i el Pol li va aterrar a sobre en la proba del campionat català. Està a tope, i la victòria de la passada setmana al Motocross de Montornés així ho reafirma.


A darrera hora ha vingut també el Marc Fontanals, amb la Kawa #25. Ha rodat força estona amb el Pol.

I entre els "grans", el Nil Arcarons. La propera setmana participarà en la categoria MX1, i avui estava probant circuit. Molt i molt be, com sempre.

A darrera hora la moto ha començat a tindre els mateixos problemes que la setmana passada. I hem decidit plegar, i anar a casa a veure la Formula 1. Son problemes poc greus que resoldrem sense dubte al taller del Jordi i el Marc.

Segurament farem les darreres probes el dimecres, si trobem un foradet. I dissabte per la tarda estarem aquest cop si a Castelloli puntuals per fer les verificacions. Diumenge Campionat d'Espanya. Veniu a veure-ho, que val la pena.

Ah, ahir vam passar-nos al mon del Quad. Ja ho explicarem dimarts. De moment us deixem amb dues coses: Foto de la tieta Berta, de l'Eduard Ullastres, del Polete (la primera) i el video




Video:









Aquesta nit, a les 21 h, Motocross de les Nacions. El veurem per RedBull TV.

Bona setmana;


Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

MOLTISSIMA SORT AQUEST CAP DE SETMANA FENT LES ESPANYES , AQUEST COP LES TENIM APROP.
CANYA POLETE !!!!!
I TAMBÉ PER TOTS EL ALTRES PILOTS DE CASA....
LÍDIA