dijous, 28 d’octubre del 2010

1º Cursa de Resistencia de Nens de Ravos de Terri



Bona nit;

Aquest cap de setmana es disputa a la població de Ravos de Terri (Girona) una nova prova del Campionat de Catalunya de Resistencia de Nens. Es disputa alhora una prova de Motocross al circuit de Ponts corresponent al Campionat Social del MC Segre.

Possiblement en altres circumstàncies hauriem fet cap a Ponts, ja que es sabut que el Pol es un gran amant de la disciplina del Motocross, i que per contra les curses de resistència no el resulten especialment atractives. Tant es així que aquesta serà la primera proba que disputi.

Com que hem tingut una setmana liada, i tampoc ens hi hem posat massa, el Pol no ha trobat parella. Aquest fet però, lluny de preocupar-nos, ens ha obert l'excel.lent possibilitat de correr tota la prova sol. Aixi el Pol disputarà les 2 hores tot sol, i ens ho prendrem com un entrenament necessari després de la caiguda i hospitalització de la darrera cursa a Olvan.

Aprofitarem per probar coses (desarrollos), estrenar botes (les Gaerne GForce noves), i entrenar en presència de rivals directes al Campionat de Motocross. Ens guiarem pels temps, i descansarà quan tingui ganes. No importa fer els darrers, sinó el ritme per volta que pugui mantindre durant una bona estona. Estem segurs que serà una jornada profitosa.

EN acabar tindrà lloc una arrossada, i aquest fet també ens ha animat força. Tenim ganes de gaudir-ne en companyia dels amics del motor.

En quant a parelles rivals, hi haurà la flor i nata: Kiku-Arnau, Quim-Sergi, Ferran-Artur- Cassany-Oliva, Simeo-Pujol o Oliver-Aguilar. Ens ho passarem teta veient com lluiten per les primeres posicions mentre el Pol entrena al ritme que el permeti el seu cos.

Ens veiem diumenge a Ravós!!!

Roger