dilluns, 2 de gener del 2012

Entrenaments de Cap d'Any


Bona nit, i bon any per a tots!!!!

El passat divendres varem anar a entrenar a Rufea. A mitjans de setmana l'amic Jerome Ramos i el seu fill, el Theo, ens varen dir que estarien per Catalunya entrenant. Aixi el dijous estarien a Motorland, i buscàven un circuit per divendres, dissabte i diumenge. Aixi que vaig decidir agafar un dia de festa i convocar-los a Lleida el divendres, per rodar plegats amb el Pol al magnífic traçat que la gent del MC Segre tenien a punt com sempre.



A les 10 ja erem al circuit, despres de 2 horetes de viatge....i el Pol amb moltes ganes de rodar en un traçat que l'encanta. Amb força fred, però amb un sol que indicaba que el dia seria perfecte, els nois van començar a rodar. El Theo, un any mes gran que el Pol, està corrent ja amb 125 sobre una KTM 2012, i participa en el campionat europeu de Supercross, disciplina de la que ne's gran dominador. Te una facilitat increible per adaptar-se als salts, i els executa de forma perfecta, amb una agressivitat pròpia dels pilots extrangers.


Divendres es van aplegar al circuit molts pilots de nivell....el Roger Ballus i en Ramon Serra amb les Kawasaki, o en José Luis Martinez , Campió d'Espanya de MX2 amb la Kate.


i entre els mes joves....l'Oriol Oliva amb la Suzuki RM125 molt guapa, i ....sorpresa...en Jorge Prado (Campió d'Europa i del Mon de 65 cc) amb la nova KTM SX85.


Si li sumem al Theo, el nivell era molt alt, i tot feia preveure que seria un gran dia d'entrenaments.El Pol va començar molt be, agafant ritme, i rodant cada cop mes ràpid. Un parell de caigudes, la darrera força dolorosa, van fer que baixes el ritme, i que cap al final de la jornada, començes a patir dolors a la cama afectada....pero va anar molt be, lluny encara dels seus rivals divendres, massa ràpids tots ells.

El Theo va començar molt fort, i a la 3a volta ja era l'unic pilot que es feia els dubbies 3+2. El 3er dubbie esta molt lluny, i en seguida trobes el 4art...aixo fa que ningu opti per fer aquesta combinacio de salts, que permet al pilot francès anar mes ràpid que la resta...en el video ho podreu veure.



Amb un estil molt propi dels pilots agressius de SX, el Theo va tenir uns piques molt interessants amb el Ramon Serra, i el Jorge Prado...deu ni do com se les van tindre amb el Ramon. Molt guay!


L'Oriol Oliva per la seva part anava agafant ritme. Va començar tantejant el terreny, i poc a poc el varem començar a veure mes fi. Al final ja ens recordava força el pilot espectacular i ràpid de 85 cc....aviat estarà donant molta guerra amb la seva flamant RM125, guapa i ben preparada com de costum a "la casa".




El Jorge Prado va ser una altra de les bones sorpreses. No esperàvem veure´l, i ens va fer molta il.lusió saludar el grandíssim pilot i al seu pare, un tipus molt simpàtic i agradable. Varem compartir amb ells una bona estona i ens van explicar un munt d'anecdotes relacionades amb la seva experiència al extranger. El Jorge, amb tantsols 10 anys, amb una KTM SX85 roda petita, ja es pilot oficial de la firma austriaca, i va com un autentic tiro. No ha fet massa entrenaments, i ja ens va sorprendre a tots pel seu nivell....es una passada i arribarà lluny, de ben segur.


No hem vist cap pilot, salvant excepcions com el Jorge Zaragoza, amb aquest nivell. Aixi varem passar el matí, alternant tandes amb tots els pilots, i fent fotos i videos pel recuperat blog del Pol. En acabar varem anar a dinar amb el Theo, i despres els varem convidar a casa a dormir ja que feia fred a Sant Celoni per dormir dintre la furgoneta. Dissabte 31 van anar a Sant Celoni a entrenar, on ens consta que varen fer les delicies dels assistents, amb plegades i espectacle a tope....i ahir diumenge a Santa Coloma.



A casa, el Pol i el Theo tot i no entendre's massa per tema d'idioma, van trobar en la Play 3, i el MW3 i FIFA12, una forma d'entretenir-se plegats, mentre el Jerome m'ensenyava trucs per millorar les meves filmacions de Motocross...espero poder millorar aquest 2012 amb noves preses i imatges espectaculars.

Be doncs, aixi varem acabar el 2011...un any dolent, molt dolent en tots els aspectes, però que ara ja no vull ni recordar. Aquest 2012, amb la crisi encara sobre tots nosaltres, intentarem tornar al mon del motocross, i sovintejar probes del catala o Accema (està per veure). Anirem mantenint el blog al dia, amb noves idees, i sobretot puntualitat.

Espero que ens poguem anar veient en aquest modest espai. Una abraçada a tothom, i molt de gass aquest nou any que tot just engega fa una estoneta.

Roger