dijous, 26 de març del 2009

Cap de setmana intens: Campionat del Mon d'Enduro a Igualada i entrenaments a Ponts...que mes volem????



Bona nit;

Aquest cap de setmana torna a ser prou intens pel que respecta a la nostra relació amb el mon del motor:

Demà divendres i dissabte anem a Igualada a veure el Campionat del Mon d'Enduro. Si fa un parell de setmanes anavem a Ponts a veure el campionat d'Espanya, i ho passàvem d'allò mes be, no us dic res aquest cap de setmana amb el Mundial....serà IMPRESSIONANT. Animarem l'Ivan Cervantes, i gaudirem del pilotatge del Juha Salminen, el David Knight, en Mikka Ahola i Stefan Merriman...ahi es nada!!!!!

Demà divendres a les 19 h te lloc la proba d'Enduro Extrem, i dissabte ja cursa normal.




Si voleu mes informació, els amics del Moto Club Igualada tenen una Web collonuda: http://www.motoclubigualada.com/wec2009/

Diumenge pel matí marxarem cap a Ponts ben d'hora. L'objectiu és aprofitar el darrer dia que obre el circuit abans de la primera proba del Campionat de Catalunya de Motocross, que te lloc en aquest circuit el dia 10 d'Abril.

De ben segur hi haurà la flor i nata de la graella de sortida de 85 cc, i crec que en podrem treure grans conclusions. Potser ens acompanya l'amic Jordi Braqué, tot i que no està confirmat encara.

La resta dels intergrants del ITCA MX Team disputarà la proba de Cursa Americana de Perelada. Es una bona cursa, divertida, i en un circuit prou bonic. El que passa (i el principal motiu pel que no hi anem) és que els nois acaben rodant tant sols 30 minuts, i n'hi estem mes de 6 hores concentrats...i avui per avui el que necessita el Pol son hores de "vol".
Desitgem molta sort al Quim , al Sergi, al Marc i al Pol Martin...gassss i no afluixeu, que la competència està dura...

Sort a tots, i ja us explicarem com ha anat tot plegat;

Bon cap de setmana;

Roger