dimecres, 4 de març del 2009

MX Bellpuig - Alevins 65 cc i MX Elite


Bona nit;

Tal com us avançavem el passat diumenge, avui explicarem una mica com varen anar les curses de 65 cc Alevins i MX Elite.

MX Aleví:

Primera proba del campionat de Catalunya de Motocross en la categoria 65 cc. Diumenge el circuit estava en mal estat per la constant pluja caiguda durant tota la nit. Quan varem arribar ja s'havien disputat els entrenaments, on el Nil Pons havia escombrat a la resta de pilots amb un temps espectacular. Seguit del Nil es situaven el Marc Hernàndez i el Kiku petit. Bon paper del Jordi Sala (gran especialista en terrenys complicats) i el Marc Robert, 4art i 5è respectivament.


A la primera màniga el Marc Hernàndez va sortir fort, però el Nil el seguia d'aprop. De tota manera ben aviat el Nil es va quedar enganxat en una trampa de fang, i va patir problemes amb la moto que el varen situar enrera, havent de remuntar la resta de la cursa. També va patir molts problemes el Kiku, en la zona dels pujadors, i va perdre molt de temps fins que l'Enric pare el va poder tornar a posar en cursa.


Mentre, el Marc Hernàndez no cometia errades i es distanciava molt de la resta de perseguidors. Sols el Jordi Sala li aguantava el fort ritme. En Marc Robert sortia molt be, i passava 2on a la primera volta. Però tot seguit s'enganxava en un tou de fang, i aquest fet l'enderreria a la classificació de la cursa. El cansanci va fer-li efecte i ja no va poder completar massa voltes sense problemes i continues caigudes.


A la segona màniga el terreny semblava en millor estat. I el Nil sortia com un tiro, amb la intenció de recuperar el liderat de la general. De tota manera va tornar a patir problemes amb el canvi de marxes (va haver de fer 2 voltes en 2ona), va solucionar-los i recuperar posicions, i a la darrera corva va caure en colisionar amb un doblat quan anava 2on, i va tindre problemes per engegar de nou el motor, acabant 4art en aquesta màniga. Aquests problemes, sumata una excelent regularitat, varen permetre al Marc Hernàndez guanyar la cursa, per davant del Jordi Sala i el Kiku (millor aquesta segona màniga, però amb inferioritat de condicions amb la roda petita).



A la general Marc Hernàndez, Jordi Sala i Nil Pols al podi. Felicitats als tres. Aquest any ho passarem molt be amb les curses de la categoria Aleví.
Falta encara veure en acció a l'Arnau Sànchez (amb problemes en terrenys fangosos), l'Angel Perales (malalt) i al Roger Oliver (lesionat), que de ben segur animaran encara mes el campionat.


MX Elite:


Grans curses les tres mànigues de MX Elite. Llàstima els problemes amb les caigudes del Jonhatan Barragan (#1), que va fer que sols poguéssim veure´l 3 o 4 voltes.


Molt be el Carlos Campano, que va guanyar amb autoritat les 3 mànigues, per davant d'un espectacular Javi Garcia Vico, pel qui els anys no passen, i és l'animador de les curses (sobretot a la primera va remuntar una passada per acabar 3er).

De la resta destacaria la regularitat del Fabien Izoird amb Suzuki, i la irregularitat de l'Alvaro Lozano, que en fa una de freda i una de calenta.
Un cop acabada les curses, varem poder disfrutar veient les evolucions del Toni Bou sobre la Montesa en unes zones Indoor improvitzades. Motor a Fons va grabar el moment i una entrevista amb el Campió del Mon. El Pol no va perdre l'ocasió de fer-s´hi unes fotos...


Be amics, ja marxo a sopar, i dissabte a partir de la 1 estarem a Vidreres per córrer la primera proba del Campionat de Girona de MX, cosa que farem amb la KTM per la singularitat del circuit (revirat i no massa ràpid). Correrem amb el dorsal 46...m´han pres el 4!!!!

Dissabte hi haurà grans sorpreses.....esperem....

Bon resta de setmana.
Pol i Roger