diumenge, 8 de març del 2009

Presentacio ITCA Proracing MX Team



Hola novament;
Em plau molt poder explicar que finalment ahir dissabte va tindre lloc al Circuit de Vidreres la presentació oficial del Equip de Motocross, ITCA Proracing MX Team coincidint amb la segona prova del Campionat de MX de la provincia de Girona.



Aquest equip ha estat fruit del gran interès mostrat per l'empresa ITCA Proracing, dedicada a la preparació de suspensions per a competició, i importadora de reconegudes marques (basicament italianes) d'accesoris i vestuari per a la moto. Enfront de tot plegat hi ha en Luigi D'Andrea, que ens ajudarà aquesta temporada a evolucionar en el pilotatge dels nois i en el subministre de recanvis i vestuari, i com no tindrà cura en tot moment de les suspensions de les motos dels pilots.



Dintre del equip destaca la presència de PIT LANE de Llagostera, excepcionals professionals dintre del mon de la mecànica de motos, i especialitzats en la preparació de motos de competició, que ja es varen acompanyar a Masterkids 2008 amb èxit.

En temes de vestuari, s'ha personalitzat l'equip i el pilot, i hem comptat amb la col.laboració de Clice, que ha fet un equipament molt maco i còmode (son els primers, que jo sàpiga, en fer una camiseta apta per Leatt Brace).



La decoració de les motos ha estat realitzada a Itàlia en exclusiva per l'equip, i la veritat és que ha quedat molt be.



L'equip el composen:
  • Pol Martin (Tortellà - Girona)
  • Sergi Robert (Porqueres - Girona)
  • Marc Robert (Porqueres - Girona)
  • Jordi Braqué (Matadepera - Barcelona)
  • Quim Ruiz (Sarria de Ter - Girona)
  • Pol Prats (Cabrils - Barcelona)

Tots ells correran unicament en la categoria MX85cc, a excepció del Marc que també ho farà en la de 65cc.

Amb la única voluntat d'evolucionar, millorar, i sobretot, divertir-nos, aquest any correran curses del Campionat Provincial de Girona, de Catalunya, alguna del Campionat d'España, i el Masterkids a Bèlgica a primers de Juliol.
Varem dinar, els nois varen disputar la cursa de Motocross de Vidreres, i la veritat és que va ser un molt bon dia d'equip.
Ara toca crear un blog-web (està per decidir) per l'equip, per mantindre degudament informats als amics i col.laboradors de les evolucions del mateix.
Respecte a la cursa de motocross, dimarts penjaré la crònica i les fotos, que son molt xules (modèstia apart...). De moment podeu fer boca amb el video, que ja està penjat a Youtube i desitjo que us agradi:
Fins aviat;
Roger