dijous, 4 de juny del 2009

Entrenaments a Bellpuig-la Claudia sense Guix

Bona nit de nou; per acabar amb un llarg cap de setmana dedicat al mon del motor, varem anar a entrenar a Bellpuig. I la veritat és que en arribar dissabte casa, jo pensava que el Pol ja n'hauria tingut prou de motos, i que no es llevaria per anar a entrenar...però tot el contrari; a les 7 del matí em va despertar dient qe volia anar a Bellpuig. Després de debatre els pros i contres, vaem marxar cap al circuit lleidetà, per arribar-hi passades les 10 del matí.

Hi vam anar amb la KTM ja que la Yamaha estava encara trencada de la cursa de sant Hilari.


Allà ens varem retrobar amb l'amic Eric Escola, que ja rodava desde dissabe, i que se'l veia molt millor de ritme que altres cops. Estavaclar que li anava be seguir entrenant de cara a les curses que venen properament.

També hi havia pilots alevins com l'Angel Perales rodant amb una KTM 85, i fent-ho molt i molt be,

el Marc Hernàndez i el Jordi Sala., amb les 65 cc.



Mes tard va arribar l'amic Xavi Crespi, que va poder fer alguna volta amb el Pol i veure´n l'evolució de ben aprop;


Entre els pilots MX85 podiem trobar el Biel Ferrer, el Simeó Ubach i l'Oriol Oliva, que feia unes plegades molt maques, com podeu veure.



Es varen fer tandes de 30 minuts, 2 de grans per una de petits. El Pol hi va rodar en totes elles, fent series de gairebé una hora sense aturar-se. El ritme va er cada cop millor, i al final rodava molt ràpid. Es feia tots els salts, inclòs el doble de pujada, tot i anar amb la KTM de roda petita.


Mica en mica es va anar atrevint a plegar la moto, tot i que ho feia en un salt molt alt i complicat.


Ja cap a les 2 de la tarda, el Pol estava cansat (si, cansat) i decidirem plegar. Durant el viatge de tornada va dormir, i per la tarda ja tornava a tindre les piles carregades per anar a jugar un partit de tennis. Jo no, es clar.

Be, i ahir dimecres varen treure el guix a la Claudia, i li hem fet unes fotos per recordar el dia.


Avui ja comença a caminar, i aviat estarà ja a tope (abans del que creieu).

De cara al cap de setmana tornem a la gresca: dissabte cursa de MX a Bellpuig, i diumenge al Barcelona Freestyle, de la ma del Paco Escola (si em fa arribr les entrades, ;-)). Es un event que se celebra al Forum, amb Freestyle de motos, BMX, skate,...

Ens veiem dissabte a Bellpuig!!!

Roger