dimarts, 2 de juny del 2009

Resistencia de nens de Solsona

Bona nit;

El passat dissabte tenia lloc a la població de Solsona la primera proba del Campionat de Catalunya de Resistència de nens.

Aquesta proba es troba dividida en 2 curses: iniciació+alevins amb 90 minuts, i mx85 amb 120 minuts.

El circuit estava situat a la sortida de Solsona, i consistia en un traçat típic de crono d'enduro: un camp amb estaques clavades, sense desnivells ni salts, i continues corves (unes 25), que el feien idoni pels pilots més ràpids en proves d'enduro

En Pol va fer parella amb el Sergi Robert.

De la resta de pilots del Team, el Marc Robert amb el Pol Martin i el Jordi Braqué amb el Dani Tell, completàven els equips.

Als entrenaments cronometrats varem podem veure el bon nivell que te el Sergi en aquest tipus de traçat, marcant el 6è millor registre, amb el mateix temps que un altre especialista, el Simeo Ubach.

Així doncs vàrem decidir que seria el Sergi qui faria la sortida, en format "le Mans" com es habitual en aquest tipus de proba.

Abans de començar la cursa, l'organització va decidir regar el traçat per evitar la formació de pols. I la veritat és que se'ls va anar una mica la ma, convertint el terreny en una pista de patinatge. Els pilots tenien serioses dificultats per mantindre les motos de peu.

A la sortida el Sergi va patir una caiguda sense consequencies, tot i que va quedar enderrerit a la darrera posició. De tota manera no ens vàrem alarmar massa, doncs sabiem que les curses de 2 hores permeten recuperar el terreny perdut.

Un cop la cursa anava llençada, el Sergi es va començar a trobar millor, i va anar escalant posicions, fins que varem fer el primer relleu. Tant bon punt va sortir, el Pol també va anar per terra, però va ser la única caiguda d'aquesta primera hora.

Amb un ritme molt bo i constant, va mantindre la posició, avançant alguns pilots, i va deixar novament el testimoni al Sergi, que amb un terreny mes sec i al gust del pilot, va permetre recuperar les posicions que els faltàven, fins assolir la 7ena posició final.

En quant als "rivals", destaca el bon ritme del equip Braqué-Tell, que vàren inclus marcar millor volta ràpida que el Sergi-Pol. Al final, però, el fort i constant ritme d'aquests segons els va permetre avançar-los faltant poc mes de mitja hora per l'acabament. Molt be tots, nois!!

El Marc i el Pol Martin varen patir massa amb el fang, cosa que els va obligar a fer massa canvis, quedant per aquest motiu mes enderrerits a la general. De tota manera, amb el terreny ja sec, anàven a un ritme de cursa molt bo, com la resta d'equips.

En quant a la resta, destacar la gran cursa del team Noguera-Caellas, que es va adjudicar la victòria per davant del Ferrer-Sans, molt efectius en aquest tipus de traçats. Bastant vàren patir els pilots mes "Crosseros", Lluis Riera i Albert Arjonilla, així com l'equip Molina i Edgar Alcala. Està clar que no era el circuit mes idoni pel seu estil de pilotatge. Veurem com es preparen les altres curses del campionat.

Molt bon resultat del equip Biel Ferrer-Jordi Font, que si no arriven a trencar el sistema de fre de la KTM, haurien de ben segur fregat el podi. Un altre cop serà.

També volem destacar l'equip de fèmines Badia-Botifoll, que no varen baixar la guardia, i es varen mantindre en tot moment colze a colze amb els pilots del team ITCA, amb constant avançaments.
Be doncs, fins aquí la resistència. En dues setmanes tenim nova cita, aquest cop a Fonollosa.
Per aquest cap de setmana, dissabte nova prova del Campionat de Catalunya de Motocross a Bellpuig. Tornarem a veure la Yamaha Blanca, ja que fruit de la darrera cursa, tenim la meitat dels plàstics trencats, i cal restaurar la moto amb calma.
Ens veiem a Bellpuig. Per anar fent boca, dijous penjaré les fotos del entrenament de diumenge: espectaculars volades del Pol amb la kate.
Bona feina;
Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

aixó només ès el principi!!! bona sort ITCA RACING TEAM.
com diuen els nois : NO HI HA + INSPI.